RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0402117700

Zarzo

Bleekweg 7 5611EZ Eindhoven Nederland
Chef
Adrian Zarzo Habraken
Sommelier
Stefan Emmen
Maître
Merlijn van de Laar
HEERLIJK Top 100

Spaans genieten in Nederland. Bij restaurant Zarzo aan de bleekweg in Eindhoven kan dit. In het haute cuisine restaurant van eigenaar en chef-kok Adrian Zarzo Habraken geniet je van topgerechten met een fijne wijn-spijscombinatie. De, in Valencia geboren, sterchef combineert graag zijn roots met ons kikkerlandje. De kaart vormt een combinatie van Spaanse en Nederlandse streekgerechten met daarbij een diversiteit aan bijpassende wijnen. Herkenbaarheid en identiteit spelen een grote rol.
Zarzo is een plek waar geen drempel bestaat en waar iedereen, jong en oud, welkom is. Door de open keuken kijk je naar het hardwerkende, jonge, maar zeer ervaren team dat ervoor zorgt dat je bij elke gang puur geniet. 

Loopbaan 
Zijn liefde voor zowel wijn als spijs komt niet uit de spreekwoordelijke lucht vallen. Adrian begint zijn carrière in de keuken bij Bosch en Duin, later volgen Prinses Juliana en Parkheuvel.
In 2008 wordt hij souschef en later sommelier bij driesterrenrestaurant De Librije. Na een aantal jaar verruilt hij Zwolle voor Rotterdam en gaat aan de slag bij Fran
çois Geurds in FG Restaurant** (destijds genaamd Ivy). In 2013 gaat een nieuwe droom in vervulling en opent hij zijn eigen restaurant.

Beste Wijn Restaurant van Nederland
Het is dan ook niet voor niets dat Zarzo sinds 2016 is bekroond met 1 Michelinster. Daarnaast heeft het restaurant ook een notering in de Gault&Millau gids met 17 punten en staan zij op plek 14 in de Lekker gids top 100. Vele awards heeft Zarzo al in ontvangst mogen nemen, waaronder die van de Restaurant Awards in 2022. Al drie jaar op rij wint Zarzo de award voor ‘Beste Wijn Restaurant van Nederland’. Een mooie prestatie! 

Erkenning
Restaurant Awards HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 17.0 | Gault&Millau Plek 14 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Chic Landelijk Romantisch Stijlvol Trendy
Keuken
Mediterraans Vis Europees
Reviews
9.5
Eten
9.3
Service
9.3
Uitmuntend
20
9.2
Sfeer
9.4
Gastvrijheid
Meer over Zarzo