RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0299423949

Mario

Neck 15 1456AA Wijdewormer Nederland

Familietradities en Italië: ze gaan hand in hand. Vanaf 1967 is Mario een pionier op culinair gebied en liet gasten kennismaken met de kookfilosofie van Chef-kok Mario Uva die van vader op zoon is overgedragen. Op simpele wijze en met een gering aantal ingrediënten worden hier hoogstaande gerechten bereid. 

De authentieke gerechten zijn gebaseerd op de ingrediënten die speciaal uit Italië worden geïmporteerd. Dit in combinatie met de warme en ontspannen ambiance van het restaurant en de bijzondere service zorgen voor een fantastische avond!

Dat je hier al vele jaren op hoog niveau kunt genieten van de Italiaanse keuken is ook de culinaire critici niet ontgaan. Naast de bijzondere vermelding en het “Diploma di Cucina Eccellente” van de Accademia Italiana della Cucina, werd Mario van 2000 tot 2008 bekroond met een Michelinster. Momenteel heeft Mario 13 Gault&Millau punten en won tot drie keer toe de award voor 'Beste Italiaanse Restaurant van Nederland' via de jaarlijkse Restaurant Awards.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Reviews
Myrthe
|  24 februari 2020
HEERLIJK Aanbieding
Een heerlijke sfeer. Het eerste gerecht na de amuse duurde best lang, maar dat kwam denk ik door de drukte. Daarna liep het goed door! Wijnen waren lekker, gastvrijheid was fantastisch. Wij hebben genoten van heerlijke gerechten zonder te veel "poespas" op je bord.
8 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
jordy De reus
|  21 februari 2020
HEERLIJK Aanbieding
Zeer goed. Erg vriendelijk Eten fantastisch Helaas geen jus d' Orange. Das beetje apart. Wel echt een aanrader
10 Eten
9 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Marco
|  6 oktober 2019
HEERLIJK Aanbieding
Het eten was heerlijk kon niet beter.De smaken waren heel apart .we hadden een top avond .we gaan er zeker nog een keer eten .
10 Eten
9 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
JP
|  6 oktober 2019
HEERLIJK Aanbieding
Gezellig ingericht restaurant, goede uitstraling. Prettig en service gericht personeel. Wel wat lawaaierig, moeilijk om elkaar goed te verstaan, daardoor konden we ook niet allemaal uitleg over gerechten goed verstaan, jammer. Kwaliteit eten zeer goed, mooie gerechten die prachtig opgediend worden. Prijs/kwaliteit goed in verhouding. Creatieve keuken.
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Fred Van wechem
|  5 september 2019
HEERLIJK Aanbieding
Wij hebben heerlijk gegeten en heel gezellig en ontspannen d en alles heel goed geregeld.472.euro
8 Eten
7 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Suzanne
|  1 september 2019
HEERLIJK Aanbieding
Fantastisch gegeten, en wat een heerlijke Italiaanse gastvrijheid!
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
FE
|  8 augustus 2019
HEERLIJK10Daagse special met AH
Het eten was uitstekend, met name de risotto was voortreffelijk. Ik had een tafel aan het raam gereserveerd maar dit niet gekregen. Het wachten tussen de gangen door duurde te lang.
9 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Meer over Mario