ALL-IN 3-gangenlunch
ALL-IN 3-gangenlunch
ALL-IN 4-gangenlunch
ALL-IN 4-gangenlunch
ALL-IN 5-gangenlunch
ALL-IN 5-gangenlunch
ALL-IN 6-gangenlunch
ALL-IN 6-gangenlunch
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
VINEUM
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

VINEUM

Eendrachtsweg 23 3012LB Rotterdam Nederland

Vanzelfsprekend mogen we graag een goed glas wijn drinken bij de gerechten. Het visje moet immers wel zwemmen,... of het vlees, of de groenten of... nou ja het moge duidelijk zijn, wijn = fijn! Aan de Eendrachtsweg in het bruisende centrum van Rotterdam vind je VINEUM waar sinds 2014 wijn en spijs hand in hand gaan. 

Eigenaar David van Steenderen is sommelier- en wijnimporteur. Zijn grote passie voor wijnen is niet onopgemerkt gebleven. De wijnkaart van VINEUM is in 2016 uitgeroepen tot ‘Beste Middelgrote Wijnkaart in Europa’, maar hier stopt het niet! Zo werd David in 2018 door Michelin bekroond met de ‘Michelin Award Sommelier’. Niet alleen Michelin weet VINEUM te waarderen. Gault&Millau beoordeelde het restaurant in 2020 met 14.0 punten en De Lekker gids met een plek in de top 500. Een mooie prestatie!

Het team is daarnaast uitgebreid met een nieuwe chef om het restaurant naar een nóg hoger niveau te tillen. Danny Mouthaan staat aan het roer in de keuken. Chef Mouthaan kookte eerder bij onder andere: Zeezout, Pure C** en Oud Sluis***. Mouthaan heeft dus al heel veel ervaring opgedaan en weet alle gasten dan ook elke keer te verrassen met unieke smaakcombinaties.

In het statige pand vind je op de 1e verdieping het restaurantgedeelte van VINEUM. De indeling is speels en heeft frisse groene accenten. Een echte eyecatcher is de geklimatiseerde wijnkamer. De naam VINEUM (Latijn voor wijngaard) komt ook tot leven in de besloten tuin. Met druivenranken, prachtige pergola’s en een 19e eeuwse fontein sluit de stijl goed aan bij het pand. Voor een complete culinaire beleving ben je hier dus aan het juiste adres!

Laat je bij VINEUM verrassen door unieke smaakcombinaties en borden die worden opgemaakt als ware kuntwerken.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.5 | Gault&Millau Bib Gourmand Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
American Express
Sfeerwoorden
Huiskamersfeer Trendy
Reviews
8.7
Eten
8.3
Service
8.4
Zeer goed
69
8.2
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
Meer over VINEUM