RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0499472702

't Kleijn Geluck

Raadhuisplein 20 5691AM Son en Breugel Nederland

In het pitoresk doprje Son, in de gemeente Son en Breugel, is restaurant `t Kleijn Geluck te vinden. Het centrum in Son is klein maar gezellig. Het heeft een breed aanbod van kleinschalige winkels van zelfstandige ondernemers maar ook de landelijke bekende filiaalbedrijven. Er zijn genoeg bezienswaardigheden om te bezoeken rond Son en Breugel. Zo kun je er in het natuurgebied wandelen, fietens of de 20 verborgen paretljes bezoeken.

Met gepaste trots presenteren chef-kok Rick en gastvrouw Sanne restaurant `t Kleijn Geluck. Samen met het team delen zij de passie voor voor gastvrijheid met jou, om zo een onvergetelijke avond te verzorgen. Maak kennis met de producten uit de regio. Deze regio kenmerkt zich door een variatie van veel (biologische) producten van bijzondere kwaliteit.

Met hoge kwaliteits producten, kennis van de keuken en aandacht aan tafel, is het restaurant de parel van het dorp! Restaurant ’t Kleijn Geluck is er voor zowel de vis- en vleesliefhebber! De keuken is geinspireerd door de Frans/Europese keuken. Uiteraard zou een avond in ’t Kleijn Geluck niet compleet zijn zonder een unieke en doordachte wijnkeuze. Sanne helpt je graag bij het maken van een keuze.

’t Kleijn Geluck team heet je van harte welkom. 

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Keuken
Frans Europees
Reviews
8.6
Eten
8.6
Service
8.4
Zeer goed
19
7.8
Sfeer
8.6
Gastvrijheid