RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0206246589

De Silveren Spiegel

Kattengat 6 1012SZ Amsterdam Nederland
Chef
Yves van der Hoff
Sommelier
Jim van der Hoff
Maître
Jim van der Hoff
HEERLIJK Top 500

In de charmante trapgevelpandjes in het centrum van Amsterdam bevindt zich restaurant de Silveren Spiegel. Het authentieke interieur met opvallende details uit de Gouden Eeuw geven een huiselijk gevoel. Eén van de leukste kenmerken van dit restaurant is dat het een echt familiebedrijf is.Jim van der Hoff is verantwoordelijk voor de wijnen in het restaurant. 

De keuken staat onder leiding van zijn zoon Yves van der Hoff. Chef Yves maakt voornamelijk gebruik van producten die afkomstig zijn van Hollandse bodem. Het restaurant is ook niet voor niets ambassadeur van Dutch Cuisine en serveert u met veel passie de fijne moderne Nederlandse keuken. 

“Het belangrijkste is om goede lokale top ingrediënten te verwerken met behulp van de nieuwste technieken tot gastronomische gerechten. Ik denk dat het belangrijkste is om mezelf te blijven onderscheiden voor mijn gasten en een positie als een betrouwbaar restaurant te handhaven.” - aldus de gepassioneerde chef. 

Met een vermelding in de Guide Michelin en een beoordeling van 14,5 Gault&Millau punten wordt de kwaliteit van het restaurant door culinaire critici onderstreept!

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.5 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Chic Huiskamersfeer Romantisch Stijlvol Zakelijk
Keuken
Regionale keuken Modern
Reviews
9.1
Eten
9.1
Service
9.2
Uitmuntend
190
9.1
Sfeer
9.3
Gastvrijheid