Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
De Silveren Spiegel
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € €

De Silveren Spiegel

Kattengat 6 1012SZ Amsterdam Nederland
Chef
Yves van der Hoff
Sommelier
Jim van der Hoff
Maître
Jim van der Hoff
HEERLIJK Top 500

LET OP. Bij een reservering zonder aanbieding graag in het opmerkingenveld aangeven waar je van wilt komen genieten:
Woensdag en Donderdag: 5-gangen, 6-gangen, 7-gangen, 8-gangen
Vrijdag en Zaterdag: 6-gangen, 7-gangen, of 8-gangen

In de charmante trapgevelpandjes in het centrum van Amsterdam bevindt zich restaurant de Silveren Spiegel. Het authentieke interieur met opvallende details uit de Gouden Eeuw, zoals de open haard en houten trap, geven een huiselijk gevoel. Eén van de leukste kenmerken van dit restaurant is dat het een echt familiebedrijf is. Eigenaren Francisca en Jim van der Hoff zorgen ervoor dat het jou aan niets zal ontbreken.

De keuken staat onder leiding van hun zoon Yves van der Hoff. Chef Yves maakt voornamelijk gebruik van producten die afkomstig zijn van Hollandse bodem. Het restaurant is ook niet voor niets ambassadeur van de Dutch Cuisine.

“Het belangrijkste is om goede lokale top ingrediënten te verwerken met behulp van de nieuwste technieken tot gastronomische gerechten. Ik denk dat het belangrijkste is om mezelf te blijven onderscheiden voor mijn gasten en een positie als een betrouwbaar restaurant te handhaven.” - aldus de gepassioneerde chef. 

Met een vermelding in de Guide Michelin en een beoordeling van 14,5 Gault&Millau punten wordt de kwaliteit van het restaurant door culinaire critici onderstreept!

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.5 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Huiskamersfeer Romantisch Stijlvol Zakelijk
Reviews
9.1
Eten
9.1
Service
9.2
Uitmuntend
189
9.1
Sfeer
9.3
Gastvrijheid