10-gangen proeverij
10-gangen proeverij

't Raedthuys

Rijksweg 51 6921AC Duiven Nederland

Gelegen op een prachtige locatie in het hart van Duiven vind je het culinaire restaurant ‘t Raedthuys. Dit gezellige restaurant met uitgebreid terras biedt de perfecte locatie voor een HEERLIJK(e) lunch of diner. Je proeft hier niet alleen een tiental ambachtelijke gerechten, maar je wordt door gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk, samen met het team, volledig in de watten gelegd.

Tijdens de proeverij zorgt chef-kok Hans den Engelsen er samen met zijn brigade voor dat je verrast wordt door creatieve gerechtjes. De proeverij wordt samengesteld met dagverse producten uit eigen streek, zoals buffelyoghurt uit Zevenaar. Je kunt er bij ‘t Raedthuys vanuit gaan dat je geniet van duurzame en (h)eerlijke creaties.

De creativiteit en sublieme kookkunsten van chef Hans den Engelsen zijn niet onopgemerkt gebleven. ‘t Raedthuys is namelijk bekroond met een Michelinster, staat in de Lekker gids top 100, en heeft ook nog eens 14 Gault&Millaut punten in bezit! Een ware prestatie.

Let op: Allergieën, eet/dieet wensen dienen bij reservering doorgegeven te worden, anders ter plekke een meerprijs van €5,-

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 14.5 | Gault&Millau Plek 95 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Bourgondisch Landelijk Stijlvol
Reviews
8.9
Eten
8.9
Service
8.8
Zeer goed
493
8.6
Sfeer
8.9
Gastvrijheid