RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0402837336

De Lindehof

Beekstraat 1 5671CS Nuenen Nederland
Chef
Soenil Bahadoer
HEERLIJK Top 100

Gastvrijheid omarmt je op het moment dat je De Lindehof binnenstapt. Een warm welkom door zowel de bediening als aan tafel door chef-kok Soenil Bahadoer zelf.Het restaurant is licht met accenten in aardse tinten. Aan het plafond hangt een schitterend armatuur, aan de muren kleurrijke kunstwerken. Een subtiele glaspartij gunt de gasten een blik in de keuken.

Filosofie

De gerechten van Soenil vormen een harmonieuze compositie van smaak, geur, kleur en vorm. Uiteraard vervult de smaak daarbij de hoofdrol. Iedere smaak heeft haar eigen kracht en intensiteit. Stap voor stap werkt Soenil naar een ware smaakexplosie toe. Iedere hap moet een feestje zijn, moet swingen.

Private dining

Op de eerste verdieping is het mogelijk om in besloten kring te lunchen of te dineren. Ideaal voor een zakelijke bespreking of een familiediner. Ongestoord praten en genieten van heerlijke gerechten en wijnen.?De Private Dining Room biedt plaats aan maximaal 8 personen.

Chefs table for 2

Het reilen en zeilen in de keuken op de voet volgen? Dat kan aan de \'Chef’s Table for 2\'. U zit op de eerste rij en kijkt mee hoe Soenil Bahadoer en zijn witte brigade te werk gaan. Tegelijkertijd verwennen zij u met een fantastisch reeks kleine gerechtjes. Een spektakel van mondvermakertjes en smaakbommetjes die de keuken van Soenil zo speciaal maken.?Prijs voor 2 personen € 250,-, exclusief drank.

 

 

Erkenning
HEERLIJK Top 100 2 Michelinsterren 18.0 | Gault&Millau Plek 6 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Sfeerwoorden
Klassiek Stijlvol Zakelijk
Keuken
Indiaas Frans
Reviews
9.4
Eten
9.3
Service
9.2
Uitmuntend
192
8.9
Sfeer
9.3
Gastvrijheid
Meer over De Lindehof