Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Fred
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € € €

Fred

Boompjes 41 3011 XB Rotterdam Nederland
Chef
Fred Mustert
Sommelier
Axel Rosier
HEERLIJK Top 100

Na 15 jaar vestigt Restaurant Fred zich op een andere locatie, namelijk in de plint van de gloednieuwe Terraced Tower aan de voet van de Willemsbrug in Rotterdam. Een adembenemende locatie, waar je aan de ene kant uitkijkt op de Maasboulevard, aan de andere op het leuke haventje aan de Hertekade.

Ontspannen, elegante gastronomie with a hint of blue en tot in de puntjes uitgewerkt, dat is Fred. Stap binnen en geniet direct van het warme, eigentijdse interieur met een aantal opvallende designelementen. Met net zoveel oog voor ervaring en esthetiek als voor smaak creëert het team van Fred een totaalbeleving die je nog lang bij zal blijven.

Fred Mustert zet een eigen signatuur neer. Dit is een volwassen, modern-klassieke keuken, waar eersteklas producten met respect worden behandeld en tot goed geïntegreerde gerechten leiden. Culinair genieten doe je bij Fred met al je zintuigen. En dat lukt eens zo goed als je je thuisvoelt. Daarom kun je als gast rekenen op een vlotte, attente bediening met een vleugje humor. We kijken naar je uit.

Reserveer snel jouw tafeltje en laat je volledig culinair in de watten leggen!

Foto's: Tony Perez en Pieter d’Hoop

Erkenning
Restaurant Awards HEERLIJK Top 100 2 Michelinsterren 17.5 | Gault&Millau Plek 9 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Chic Stijlvol Zakelijk
Reviews
9.3
Eten
9.2
Service
9.2
Uitmuntend
623
9
Sfeer
9.2
Gastvrijheid
Meer over Fred