ALL-IN 5-gangenmenu
ALL-IN 5-gangenmenu
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Fred
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € € €

Fred

Honingerdijk 263 3063AM Rotterdam Nederland
Chef
Fred Mustert
Sommelier
Axel Rosier
HEERLIJK Top 100

Restaurant Fred is te midden van de Rotterdamse sterrenzaken een opvallende verschijning. Een culinaire contradictie zou je het ook kunnen noemen. Want zo bescheiden als chef-kok en naamgever Fred Mustert zich presenteert, zo uitgesproken is het interieur van dit schitterende etablissement in Kralingen.

Hoogwaardige materialen met als eyecatchers het kunstwerk van bladgoud in de houten wand, de winedome, de glasvitrine gevuld met kaas die in de entree van het restaurant staat en het unieke lichtobject aan het plafond dat de handtekening van Fred symboliseert.

Fred Mustert zet een eigen signatuur neer. Dit is een volwassen, modern-klassieke keuken, waar eersteklas producten met respect worden behandeld en tot goed geïntegreerde gerechten leiden.

Fred presenteert HEERLIJKe kaasselectie! 
Dubbelfeest voor Fromager Sven van Leeuwen! Dit jaar viert hij zijn 10-jarig jubileum bij Fred en heeft hij zijn lustrum te pakken als Fromager van het jaar. Voor het 5de jaar op rij heeft hij deze titel binnen weten te slepen via de Restaurant Awards.

Sven heeft een grote passie voor de mooiste kaaswaren, waarmee hij gasten keer op keer aangenaam verrast. 

Zelf deze kaas experience ervaren? Speciaal voor HEERLIJK.NL heeft Fred een menu samengesteld inclusief de kaaswagen. Sven, en zijn collega Fromager Dimara, bieden jullie graag deze ultieme kaas ervaring.  

Reserveer snel jouw tafeltje en laat je volledig culinair in de watten leggen!

Erkenning
Restaurant Awards HEERLIJK Top 100 2 Michelinsterren 17.5 | Gault&Millau Plek 10 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Chic Stijlvol Zakelijk
Reviews
9.3
Eten
9.1
Service
9.2
Uitmuntend
601
9
Sfeer
9.2
Gastvrijheid
Meer over Fred