3-gangenlunch | ALL-IN 3-gangen lunch
3-gangenlunch | ALL-IN 3-gangen lunch
ALL-IN 5 gangendiner
ALL-IN 5 gangendiner
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Fred
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € € €

Fred

Boompjes 41 3011 XB Rotterdam Nederland
Chef
Fred Mustert
Sommelier
Axel Rosier
HEERLIJK Top 100

Begin januari verhuisde Fred, na veertien jaar zijn tweesterrenrestaurant in Kralingen te hebben gerund, naar het centrum van de havenstad. Het nieuwe restaurant is gelegen op de begane grond van de Terraced Tower aan de Boompjes, met een magnifiek uitzicht op de Willemsbrug en de Nieuwe Maas.

Een adembenemend mooi nieuw restaurant met internationale allure in hartje Rotterdam. Bij binnenkomst word je verrast door het prachtige, moderne interieur met warme, natuurlijke tinten en uitzonderlijke luxe materialen. De opvallende designelementen en doordachte details geven het interieur een internationale allure van ongekend niveau.

‘Follow your senses’
‘Follow your senses’ is de filosofie van Fred en Mirjam Mustert, die ze van begin tot eind uitdragen. Eyecatchers zijn de geklimatiseerde winedome en de kaasboutique, waar gasten de uitgebreide kaascollectie kunnen bewonderen.

Culinair genieten doe je bij Fred met al je zintuigen. En dat lukt eens zo goed als je je thuis voelt. Daarom kun je als gast rekenen op een vlotte, attente bediening met een vleugje humor. We kijken naar je uit.

Reserveer snel jouw tafeltje en laat je volledig culinair in de watten leggen!

Fotografen zijn Pieter d’Hoop en Lyan van Furth

Erkenning
Restaurant Awards HEERLIJK Top 100 2 Michelinsterren 17.5 | Gault&Millau Plek 9 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Chic Stijlvol Zakelijk
Gebruikersfoto's
Reviews
9.3
Eten
9.2
Service
9.2
Uitmuntend
638
9
Sfeer
9.2
Gastvrijheid
Meer over Fred