4-gangenmenu | ALL-IN 4-gangemenu
4-gangenmenu | ALL-IN 4-gangemenu

De Kromme Watergang

Slijkplaat 6 4513KK Hoofdplaat Nederland

De ‘salon culinair’ van restaurant De Kromme Watergang is een ontmoetingsplaats voor creativiteit en gastronomie. Hier gaan de kok, de kunstenaar en de gasten een dialoog aan, maximaal botsend en elkaar maximaal stimulerend. Het credo is: meer beweging, meer rebellie, meer chaos, meer gelijkgestemdheid, meer verwantschap, meer alles. Mogen zowel de gerechten als de kunstwerken je voeden, beroeren en inspireren.

Edwin Vinke en zijn zoon Tom koken voor jou een licht en gemakkelijk verteerbaar degustatiemenu op basis van Zeeuwse producten. Vis- schaal en schelpdieren voeren de toon. Gevoed door de diverse seizoenen en met respect voor alles wat groeit en bloeit stemmen ze alles af op wat de Schelde, de Noordzee en de polder hun brengt. Lichtvoetig, duurzaam en in combinatie met wereldse specerijen en kruiden. 

De Kromme Watergang is in het bezit van twee Michelinsterren, 18 Gault&Millau punten en heeft een notering in de Lekker gids op plek 19 van de Top100. Daarnaast is De Kromme Watergang voor het vijfde maal op rij trotse award houder in de categorie: Beste Vis Restaurant van Nederland. Een hele mooie prestatie! 

Erkenning
Restaurant Awards HEERLIJK Top 100 2 Michelinsterren 18.0 | Gault&Millau Plek 16 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Zakelijk
Reviews
9.3
Eten
9.2
Service
9.2
Uitmuntend
160
9.1
Sfeer
9.3
Gastvrijheid
Meer over De Kromme Watergang