3-gangenmenu
3-gangenmenu
6-gangendiner
6-gangendiner
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
De Gouden Leeuw
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

De Gouden Leeuw

Bovenstraat 2 7226LM Bronkhorst Nederland

In één van de oudste stadsboerderijen van Nederland bevindt zich Herberg De Gouden Leeuw. Gevestigd in Bronkhorst, het kleinste stadje van ons land. De geschiedenis van het stadje is dan ook erg interessant. Bronkhorst is bijvoorbeeld ontstaan als boerennederzetting bij het voormalige kasteel Bronkhorst.

Wie Herberg de Gouden Leeuw bezoekt, stapt dan ook binnen in één van de mooiste en oudste stadsboerderijen van Nederland. Van oorsprong bestond deze stadsboerderij uit drie afzonderlijke gebouwen: de burgemeesterswoning uit 1575, de stadsboerderij uit 1650, en de rosmolen uit 1750. Vandaag de dag zijn deze drie monumentale panden geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, zodat ze als een echte herberg een warm en modern onderkomen biedt aan haar gasten.

Buiten de historie van Bronkhorst zelf, is er rond Herberg de Gouden Leeuw veel te beleven! In de omgeving vind je onder andere het Dickensmuseum, een bierbrouwerij, de Bronckhorstermolen en een automuseum. Na een leuke dag in en rond Bronkhorst is een HEERLIJKe overnachting de perfecte afsluiter. 

Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Bourgondisch Landelijk
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
77.8%
Reviews
8.3
Eten
8.1
Service
8.3
Zeer goed
180
8.4
Sfeer
8.3
Gastvrijheid