6-gangendiner
AANBIEDING
6-gangen diner incl overnachting en ontbijt
AANBIEDING
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
De Gouden Leeuw
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

De Gouden Leeuw

Bovenstraat 2 7226LM Bronkhorst Nederland

In één van de oudste stadsboerderijen van Nederland bevindt zich Herberg De Gouden Leeuw. Gevestigd in Bronkhorst, het kleinste stadje van ons land. De geschiedenis van het stadje is dan ook erg interessant. Bronkhorst is bijvoorbeeld ontstaan als boerennederzetting bij het voormalige kasteel Bronkhorst.

Wie Herberg de Gouden Leeuw bezoekt, stapt dan ook binnen in één van de mooiste en oudste stadsboerderijen van Nederland. Van oorsprong bestond deze stadsboerderij uit drie afzonderlijke gebouwen: de burgemeesterswoning uit 1575, de stadsboerderij uit 1650, en de rosmolen uit 1750. Vandaag de dag zijn deze drie monumentale panden geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, zodat ze als een echte herberg een warm en modern onderkomen biedt aan haar gasten.

Buiten de historie van Bronkhorst zelf, is er rond Herberg de Gouden Leeuw veel te beleven! In de omgeving vind je onder andere het Dickensmuseum, een bierbrouwerij, de Bronckhorstermolen en een automuseum. Na een leuke dag in en rond Bronkhorst is een HEERLIJKe overnachting de perfecte afsluiter. 

Sfeerwoorden
terras bourgondisch landelijk
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
83.3%
Reviews
8
Eten
8.2
Service
8.3
Zeer goed
8.7
Sfeer
8.4
Gastvrijheid
Joke
|  19 juni 2022
HEERLIJK Aanbieding
Menu van de chef 6 gangen gegeten Mooi uitgebalanceerd Alleen kaasplankje bevatte slechts 2 stukjes kaas Verder alles prima! Vooraf aangegeven dat we graag niet te veel tijd tussen de gangen wilden, ging goed!
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
G Bos
|  11 juni 2022
HEERLIJK Aanbieding
Het was in 1 woord geweldig. We hadden het 6 gangen verrassingsmenu. Echt een aanrader. Groetjes de Bosjes????
9 Eten
8 Service
9 Sfeer
8 Gastvrijheid
Arlette Bakker-Dirkse
|  19 mei 2022
HEERLIJK Aanbieding
Zeer vriendelijk, gemoedelijke sfeer. Het eten was zeer smakelijk. Drankjes wat aan de prijs.
9 Eten
9 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
johan
|  13 mei 2022
HEERLIJK Aanbieding
het restaurant heeft een geweldige sfeer/ambiance met vriendelijk en leuk personeel. De uitleg van de gangen was echter summier, maar paste ook bij de gangen zelf; er viel niet veel uit te leggen. Eten was goed, maar niet bijzonder.
6 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
D Groters-Prinsen
|  8 mei 2022
Primera
Heerlijk gegeten in gemoedelijke sfeer.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Silvie
|  2 mei 2022
HEERLIJK Aanbieding
We hebben weer heerlijk gegeten. Goede smakelijke gerechten. Vlotte bediening.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Zsuzsanna
|  28 april 2022
HEERLIJK Aanbieding
Gezellige ambiance, lekkere gerechten, portie grotte ruim en vriendelijke bediening. Zeer de moeite waard geweest van deze 6 -gangen diner via heerlijk.nl te genieten. Wij hebben lekker gegeten.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
P.
|  19 april 2022
Primera
Hartelijke en gastvrije ontvangst en correcte bediening met precies goede pauzes tussen de gangen. We hadden een 6-gangen verassingsdiner met voor ons enkele nieuwe gerechten. Er stond een onterecht bedrag op de rekening, maar dit is snel gecorrigeerd. Correcte afhandeling.
9 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Noud Linders
|  11 april 2022
HEERLIJK Aanbieding
wij hebben daar helaas niet kunnen eten omdat wij een hond bij ons hadden en daarom in een ongezellige ruimte werden geplaatst. Wij hadden gebeld of een hond mee mocht komen waarop het antwoord was: geen probleem. Maar het bleek dan alleen mogelijk in een kale ongezellige ruimte te kunnen zitten; wij zijn weggegaan.
7 Eten
4 Service
5 Sfeer
4 Gastvrijheid
Elly P.
|  4 april 2022
Primera
Genoten van een verrassings- 6 gangen diner. Heerlijk eten, mooi opgemaakte borden en erg vriendelijk personeel. Een aanrader!
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Rene Kooyman
|  1 december 2020
HEERLIJK Aanbieding
Voortreffelijk restaurant met uitstekende keuken. Overnachting in rustiek hotel, inclusief zes-gangen menu. Voor een schappelijke all-in prijs. Zeer de moeite waard. Wij komen terug; zeker en vast !
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Frank Ooijevaar
|  22 november 2020
HEERLIJK Aanbieding
Bediening was erg vriendelijk en heeft ons de hele avond fantastisch geholpen. Mooie seizoensgerechten. Alles netjes in balans. Alleen jammer dat we door de huidige regelgeving de bijpassende wijn bij de laatste gang hebben moeten missen (was vantevoren netjes aangegeven). Misschien dat daardoor de gangen ook vrij vlot achter elkaar gebracht verder. Verder een heerlijke avond gehad!
8 Eten
8 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
P.
|  12 oktober 2020
Primera
Prettige ontvangst en heel gastvrij. De sfeer was aangenaam en het was redelijk rustig. Het eten was mooi opgemaakt, smaakvol, de paddenstoelen van de soep waren wat taai en de zwezerik had minder onze voorkeur. De rekening was fors en hoger dan de vorige keer. Niet iets om regelmatig te doen, maar als er wat te vieren valt.
8 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Annetje
|  9 oktober 2020
HEERLIJK Aanbieding
Prima deal voor een 6 gangen diner. De gastvrijheid was echt top!
7 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Roann
|  30 september 2020
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten in een mooie ambiance met aardige bediening. Er was geen enkel onderdeel van het menu dat we niet lekker vonden. Vooraf werd ook duidelijk gevraagd of de kok rekening moest houden met bepaalde wensen. Het menu was voldoende om met een vol gevoel naar huis te gaan. Wij vinden het qua prijs kwaliteit zeker een aanrader.
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Rh
|  18 september 2020
HEERLIJK Aanbieding
Besteld een 6 gangen menu alleen de doorloop van de gerechten duurde te lang
7 Eten
5 Service
7 Sfeer
7 Gastvrijheid
P.
|  31 augustus 2020
Primera
We hadden een 6-gangen diner met een overnachting. De gastvrijheid was prima evenals het diner. Het restaurant is gezellig en de sfeer is gemoedelijk, we komen hier vaker, maar in het begin was het erg rumoerig m.n. vanwege een gezelschap van 4 personen. De kamer is echt niet meer van deze tijd, veel te klein en daardoor erg benauwd en gedateerd. We begrijpen niet dat dit tegenwoordig nog is toegestaan. Het hor was kapot, waardoor de muggen helaas toch vrij spel hadden. De badkamer was vrij modern en leek vrij nieuw te zijn. De dispenser bij de wastafel was niet gevuld en tissues ontbraken. Het ontbijt was prima. We zullen vaker terugkomen voor een diner, echter niet meer voor een overnachting. Dan is een Van der Valk hotel toch echt veel beter.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Roger Martens
|  28 augustus 2020
HEERLIJK Aanbieding
Wij hebben er een leuke dag gehad en prijs kwaliteit was prima. Het eten was goed van smaak en leuk op gediend en we hadden een prima ontbijtbuffet.
8 Eten
8 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
J. van Essen
|  24 augustus 2020
Primera
Een luxe combinatie van een diner met overnachting in het prachtige Bronkhorst. Het diner (6 gangen) was geweldig. Mooie culinaire schilderijtjes, die ons heerlijk hebben gesmaakt. Het bierassortiment van de Bronckhorster brouwerij is een extra plus. De overnachting in de winterlinde kamer (in een bijgebouw) was prima, maar de bedstee was een uitdaging (warm/onpraktisch/hoge in- en uitstap). De stortdouche was dan weer een feestje. Het ontbijt in buffetvorm was top en ruim gesorteerd. Af en toe was het daar, ondanks de 2 ontbijt shifts, wel een uitdaging om 1,5 meter afstand van de andere gasten te houden.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Monique Vis
|  7 augustus 2020
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk 6 gangen verassingsgangen diner, lieve bediening
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Bouke
|  28 juli 2020
HEERLIJK Aanbieding
Pluspunten waren de uiterst charmante locatie en de lekkere wijnen. Minpunten waren de (erg) lange wachttijden, miscommunicaties bij de bediening en de eenvoudig bereide gerechten. Door een spoom als gang te rekenen, waterige bouillon als soep te serveren en nog niet eens een amuse aan te bieden kwam alles al met al karig over. Wij vonden zelfs het aanbiedingsbedrag niet in verhouding staan tot hetgeen is geleverd.
5 Eten
5 Service
9 Sfeer
5 Gastvrijheid
Carlo Wijnen
|  14 juli 2020
HEERLIJK Aanbieding
We hadden een 6-gangen diner met overnachting en ontbijt in de herberg geboekt. Prima ontvangst en gemoedelijke sfeer. Vanaf 18.30uur begonnen we aan de eerste gang, de tweede volgde gestaag, maar toen stokte de aanvoer. Toen we om 20.00uur aangaven dat de gerechten wel wat sneller geserveerd mochten worden, werd er weer tempo gemaakt. Niet te snel, maar zeker ook niet te langzaam;-) De hint was duidelijk. We stopten om 21.45uur en hadden een heerlijk, goed vullende zesgangendiner achter de kiezen. Een prima nacht gehad op ietwat harde bedden en daarna een prima uitgebreid ontbijtbuffet. Een echte aanrader!
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Erik Tijhaar
|  5 juli 2020
HEERLIJK Aanbieding
Een jaar geleden hebben we op het terras een prima maaltijd genoten, dus we dachten we gaan nog een keer. Wij gingen uit eten omdat onze oudste zoon die dag zijn middelbareschool-diploma gekregen had. Om lekker uit te pakken gingen we voor het 6 gangen menu. Het viel mij vooral tegen. Geen verassingen, een beetje clichematige gerechten, wat zalm met cocktailsaus, een bouillonnetje, een paar gebakken garnaaltjes met knoflook. De alcoholhoudende spoom werd gewoon aan onze minderjarige zoon geserveerd zonder iets te vragen. Het hoofdgerecht bestond uit op de huid gebakken eendeborst. Was op zich goed te eten, maar ik verwacht een lekker knapperige gebakken huidje, dat was het zeker niet het geval. De daarbij geserveerde gebakken aardappeltjes waren zo hard gebakken dat ik mij afvroeg of ze voor de tweede keer waren opgebakken. Een behoorlijke rekening volgde. De prijs-kwaliteit verhouding is zeker niet goed. Jammer
5 Eten
6 Service
7 Sfeer
6 Gastvrijheid
Clemens
|  4 juli 2020
HEERLIJK Aanbieding
Het was een plezierige ervaring en mooie omgeving. Het hotel was perfectie en zeer romantisch. De aankleding was super. Het eten was 6 gangen, echter kan er beter een 4 gangen menu aangeboden worden waardoor de opvulling met minimalistische gangen niet nodig is. Dat zou de ervaring juist nog beter maken. Het ontbijt was verder meer dan prima en in een mooie omgeving. Voor de prijs zeker goed genoten. De reis erheen was leuk door de prachtige huizen in de omgeving en het tochtje met de veerpond. Geen sterren restaurant, maar dus wel een prima ervaring!
6 Eten
7 Service
8 Sfeer
7 Gastvrijheid
Alex
|  27 juni 2020
HEERLIJK Aanbieding
Heel fijne sfeer, goede bediening en heerlijk eten, tel daar nog een fijne kamer bij op en dat maakt de ervaring compleet. Het enige dat iets beter had gekund was de snelheid van bediening.
9 Eten
8 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid