4-gangenmenu
4-gangenmenu
6-gangenmenu
6-gangenmenu

Rijnzicht

Sterreschans 15 6686MS Doornenburg Nederland
Chef
Mike Cornelissen
Maître
Carolien Cornelissen - van der Velde
HEERLIJK Top 100

Gelegen tussen het historische kasteel “Doornenburg” en “Fort Pannerden”, ligt op de splitsing van de Rijn en Waal, restaurant Rijnzicht. Sinds december 2018 in het bezit van 1 michelinster. Voor een culinaire beleving met bijzondere smaaksensaties en een verrassende presentaties staat het team van restaurant Rijnzicht garant.


Met grote liefde, kennis en vaardigheden worden creatief internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken gecombineerd door de vierde generatie van de familie Cornelissen. Elke drie maanden wordt het “Innovatiemenu” vernieuwd waardoor restaurant Rijnzicht zich blijft ontwikkelen.

Rijnzicht heeft zich tot doel gesteld U door culinaire verrassingen, heerlijke wijnarrangementen en een fijne ongedwongen gastvrijheid een gastronomische ervaring te bezorgen welke nog lang bij U in herinnering zal blijven.

Tevens beschikt Rijnzicht over een geheel modern vernieuwd terras met een prachtig uitzicht op het Pannerdensch kanaal en grote grazers zoals Konikpaarden en Galloway runderen. Dit alles kent een rustieke sfeer waar, culinaire topkwaliteit en innovatie samenkomen.

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 16.5 | Gault&Millau Plek 92 | Lekker
Faciliteiten
Terras Aan het water Rolstoeltoegankelijk
Sfeerwoorden
Chic Stijlvol
Reviews
9.2
Eten
9.2
Service
9
Uitmuntend
5
8
Sfeer
9.4
Gastvrijheid