5-gangendiner
5-gangendiner
9-gangendiner van amuses
9-gangendiner van amuses
overnachting incl. 9-gangen amuse diner & ontbijt
overnachting incl. 9-gangen amuse diner & ontbijt

Kaatje bij de Sluis

Brouwerstraat 20 8356DV Blokzijl Nederland
Chef
Peter Postma
Sommelier
Harald Hovenkamp
Maître
Harald Hovenkamp
HEERLIJK Top 100

Dineren of lunchen op sterniveau, wie wil dat niet? Bij Kaatje bij de Sluis gaan gastronomie en gezelligheid hand in hand. Of je nu romantisch met z'n tweeën of met een gezellige groep van tien personen komt, er staat je hoe dan ook een onvergetelijke avond te wachten.

Kaatje bij de Sluis is al zo'n 45 jaar een culinaire ervaring, waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.

Vanaf het moment van binnenkomst begint het culinaire festijn; mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze middag of avond de revue passeren. Chef-kok Thomas Deli werkt graag met biologische producten, veelal uit de directe omgeving van Blokzijl. Postma wordt met name geïnspireerd door de Franse keuken, met hier en daar invloeden uit andere verrukkelijke keukens. De wijnkaart gaat echter veel verder dan ons continent, je geniet namelijk van prachtige wijnen van over de hele wereld.

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 14.5 | Gault&Millau Plek 80 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Bourgondisch Huiskamersfeer Klassiek Romantisch Stijlvol Zakelijk
Reviews
8.8
Eten
8.7
Service
8.6
Zeer goed
541
8.1
Sfeer
8.7
Gastvrijheid