RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0521361444

De Lindenhof

Beulakerweg 77 8355AC Giethoorn Nederland

De Lindenhof prijkt al jaren achtereen hoog op de ranglijsten van beste restaurants in Nederland. Maar de patron-cuisinier Martin Kruithof telt ook internationaal mee. Dat bewijzen de twee Michelinsterren die een kroon op zijn creatieve talent betekenen. Dat zijn naam als topkok stevig verankerd is, betekent echter niet dat hij op zijn lauweren kan rusten. Integendeel. Kruithof is altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties en tongstrelende combinaties die bovendien een lust zijn voor het oog. En hij vindt ze steeds weer.

Gastvrijheid en genieten
Samen met zijn vrouw Marjan de Jonge en hun team zorgt Martin ervoor dat iedere gast verwend wordt. Ze doen dat door de karakteristieke sfeer in het restaurant zorgvuldig te bewaren, een prachtige wijnkaart te handhaven en vooral door gerechten te serveren die opwekken tot zintuiglijke verrukkingen. Door de persoonlijke aanpak en de kleinschaligheid zal iedereen zich in De Lindenhof meteen thuis voelen.

Martin en Marjan hebben een duidelijke ambitie: gasten in een huiselijke omgeving zoveel mogelijk te laten genieten van de heerlijke gerechten. In De Lindenhof kan iemand het gevoel krijgen nergens anders zò welkom te zijn.

Erkenning
HEERLIJK Top 100 2 Michelinsterren 18.0 | Gault&Millau Plek 15 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Reviews
8.9
Eten
8.7
Service
8.7
Zeer goed
71
8.5
Sfeer
8.8
Gastvrijheid