RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
020 556 4885

Vermeer

Prins Hendrikkade 59-72 1012 AD Amsterdam Nederland

Culinair genieten van een 5-gangendiner bij restaurant Vermeer in combinatie met een luxe overnachting en ontbijt bij het vijfsterrenhotel NH Collection Barbizon Palace. Een prachtig hotel wat onder andere beschikt over een wellness -en fitness faciliteit.

Vermeer Amsterdam is het restaurant van chef Chris Naylor. Hier experimenteert hij met de producten die hij dagelijks krijgt aangereikt van kwekers uit de buurt. De producten zijn seizoensgebonden, dus de gerechten variëren dagelijks. De oorspronkelijk Britse chef Chris Naylor is wat ze noemen quirky. Zijn geniale smaakvermogen en zijn creatieve geest zorgen voor voortdurende vernieuwing. Chris is niet bang om grenzen op te zoeken en houdt zeker niet van overworked and pretentious bullshit. Het resultaat: robuuste gerechten met pure en volle smaken. 

De sommelier heeft een selectie van 40 topwijnen gemaakt. Voor de echte liefhebber is er tevens een goed gevulde kelder met wijnen van over de hele wereld. Voor een complete culinaire beleving en een overgetelijke overnachting ben je hier dus aan het juiste adres!

Erkenning
HEERLIJK Top 100 18.0 | Gault&Millau Plek 28 | Lekker
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
96.2%
Reviews
9.1
Eten
9.2
Service
9.1
Uitmuntend
26
8.9
Sfeer
9.4
Gastvrijheid
Meer over Vermeer