(ALL-IN) 5-gangenmenu
(ALL-IN) 5-gangenmenu

WOLF Atelier

Westerdokplein 20 1013AZ Amsterdam Nederland

Stel je eens voor, een adembenemend zwevend restaurant pal naast het bruisende Centraal Station! Dat is WOLF Atelier, te vinden op het historische Westerdoksplein in het hart van Amsterdam. Wat dit restaurant zo uniek maakt, is het glazen gebouw dat steunt op een oude industriële spoorbrug uit 1920, waardoor je een spectaculair 360 graden uitzicht hebt.

Bij WOLF Atelier draait alles om experimenteren en innoveren. Chef-kok Michael Wolf laat zich niet beperken door traditionele menu's, maar luistert naar de wensen van zijn gasten. "It's all up to you!" is zijn motto. Met passie, oog voor detail en een ongekende smaakbeleving worden er verfijnde gerechten bereid die elke gast op zijn eigen manier verwennen. Het is een culinaire reis vol verrassingen, waarbij de Wolf-beleving altijd centraal staat.

De visie van WOLF draait om het streven naar perfectie. Elke dag wordt er gewerkt aan het verbeteren van de vernieuwende gerechten, zodat de gasten keer op keer worden verrast. In dit restaurant mag je als gast alles vrijlaten en genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring, van begin tot eind. Een bezoek aan WOLF Atelier is meer dan dineren, het is een avontuur voor de zintuigen waarbij je wordt ondergedompeld in een wereld van gastronomische creativiteit. Dus kom langs en laat je betoveren door de unieke Wolf-beleving!

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
American Express
Faciliteiten
Terras Aan het water
Reviews
8.6
Eten
8.6
Service
8.6
Zeer goed
54
8.3
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
Meer over WOLF Atelier