3-gangendiner
AANBIEDING
4-gangendiner
AANBIEDING
5-gangendiner
AANBIEDING
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken,
zonder specifieke aanbieding.

't Veurhuis

Moersedreef 10 5106RE Dongen Nederland
Chef
Johan van Leijsen

Landelijk gelegen op de grens van de gemeenten Drongen en de Moer vindt je het authentieke restaurant ‘t Veurhuis. Klein maar fijn! In dit huiskamer achtige en sfeervolle restaurantje ervaar je fantastische smaken. Relaxt eerst even aperitieven in de zithoek of meteen aan tafel, losjes of strak zakelijk? Het kan en mag allemaal!

Betaalmogelijkheden
Pinnen Contant
Beschikbare dieetwensen
Vegetarisch
Reviews
9.8
Eten
9.5
Service
9.6
Uitmuntend
9.3
Sfeer
9.8
Gastvrijheid
Ilona
|  24 april 2022
HEERLIJK Aanbieding
We hebben een erg fijne avond gehad bij 't Veurhuis. Het restaurant ligt naast een grote groepsaccommodatie, maar binnen merk je daar niks meer van. Het is een heel knus, huiselijk restaurant met open keuken. We werden enorm vriendelijk ontvangen en bediend. De gerechten waren mooi opgemaakt en heerlijk van smaak. Er was goed rekening gehouden met mijn zwangerschap; zo kreeg ik als voorgerecht een stukje schol waar mijn partner ceviche van zeebaars kreeg. We hebben de hele avond genoten van de mooie smaakcombinaties. We hadden het viergangenmenu gekozen en hoewel de kaaswagen er bij de buren heerlijk uitzag, hadden we daar helaas geen ruimte meer voor. Volgende keer laten we het brood liggen en gaan we voor de kaas!
10 Eten
9 Service
8 Sfeer
10 Gastvrijheid
Paul Bosch van Drakestein
|  5 april 2022
HEERLIJK Aanbieding
In het midden van nergens in de buitengebieden tussen Dommen en Tilburg een intiem restaurant , waar kok Johan ons een grandioos *****menu voorzette! En dat in zijn eentje in de keuken! Een adembenemende kaaswagen die tafel na tafel naar adem deed snakken, (schrijft een zelfbenoemd kaasambassadeur). Joan, mijn vriendin en ik zie je terug! Staande ovatie!
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Henk Visser
|  3 april 2022
HEERLIJK Aanbieding
Een stijlvol intiem restaurant met michelinwaardig eten.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Jack Wanrooij
|  29 maart 2022
HEERLIJK Aanbieding
Je wordt warm en welkom ontvangen in dit kleine restaurant met zicht op de keuken. Heerlijke amuse van doperwt en gerookte paling. Vervolgens een heerlijk menu bereid met smaak door een zeer ervaren chef. De vriendelijke bediening verteld enthousiast over de verschillende gangen welke allen vakkundig bereid zijn en vol van smaak. Mooie wijnen in de wijnkaart aan zeer schappelijke prijzen.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid