3-gangen keuzemenu
3-gangen keuzemenu

Jack

Raampoortstraat 10 3032AH Rotterdam Nederland

Wanneer je voor de deur van JACK staat, zie je boven de entree in grote neon letters de tekst “Our house is your house” staan. Deze tekst verwijst naar de filosofie achter restaurant JACK Rotterdam: Iedereen is welkom bij JACK, het gaat er niet om wie of wat je bent: “It don’t make a difference in our house”.

Daarnaast viert JACK met zijn concept de eenheid en saamhorigheid die 30-jaar dance geschiedenis ons door de jaren heeft gebracht. Muziek verbindt mensen. Muziek creëert een gevoel van saamhorigheid en positiviteit.

Combineer dan muziek met nog een element dat mensen samenbrengt: goed eten, en je hebt een plek zoals JACK Rotterdam! Een plek waar je weer eventjes mee wordt genomen naar de beste feestjes, muziek en herinneringen van toen onder het genot van de heerlijkste gerechten, de beste cocktails, een DJ en een positieve sfeer.

Geniet van kreeft, seafood platters of een heerlijk mals stukje ribeye terwijl je jouw favoriete cocktail drinkt. En vier met JACK de prachtige reis die dertig jaar dance geschiedenis tot nu toe heeft mogen maken. See you soon!

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Terras
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
85.4%
Reviews
8.3
Eten
8.4
Service
8.4
Zeer goed
103
8.3
Sfeer
8.5
Gastvrijheid