RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0703010451

Bij Erik

Sluisplein 9 2266AV Leidschendam Nederland

Elke maand stellen zij een verrassend menu samen van zes heerlijke gerechten, in balans met het seizoen. Met aandacht bereid, elke dag vers. Hierop te variëren met bijzondere signatuurgerechten van Erik. Dankzij de wijnkaart met meer dan 300 bijzondere wijnen zorgen zij voor de juiste harmonie.

In deze sfeervolle ‘pijpenla’ kies je de gerechten naar voorkeur, zoveel je wilt. En alles tegen een betaalbare prijs, want al sinds het eerste jaar van het korte bestaan hebben zij de Michelin Bib Gourmand-erkenning gekregen voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau Bib Gourmand Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
88%
Reviews
8.6
Eten
8.6
Service
8.6
Zeer goed
8.2
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
BW
|  7 maart 2022
HEERLIJK Star edition
Op een zeer rustige zondagmiddag genoten van een heerlijk 6 gangen diner. Wijnkeuze per glas was erg weinig keuze, 2 blends. Wel prima van smaak Goed bereid en geserveerd, variatie vis en vlees. Volop keuze! Aan te bevelen hier te gaan eten, wij gaan vast nog keer terug. Zeer vriendelijke bediening.
8 Eten
7 Service
7 Sfeer
8 Gastvrijheid
Michiel
|  5 november 2021
HEERLIJK Star edition
Afgaande op de goede beoordelingen reserveerden wij een tafel. We lieten ons verrassen door het Heerlijk-menu. Tot het hoofdgerecht prima, maar de eendenborst was echt een dieptepunt. Het was niet te eten, taai en je kon de vork er niet in steken. Het smaakte naar lever. Toen wij dat aangaven, was de reactie dat die goed was bereid... Ik heb uiteindelijk een ander hoofdgerecht gegeten, voor mijn partner was het klaar. Heb de indruk dat alle aandacht uitgaat naar \'t Ganzenest. Later beseften wij dat er niet naar de Corona-checkapp is gevraagd, bij mij niet en later ook niet bij mijn partner die later binnenkwam, ook niet bij de gasten naast onze tafel. Jammer, wij hadden ons hier meer van voorgesteld.
4 Eten
6 Service
7 Sfeer
7 Gastvrijheid
Chloe
|  1 november 2021
HEERLIJK Star edition
Het eten was erg goed. De prijs kwaliteit verhouding is in orde. De wijnen die geadviseerd werden sloten goed aan op de gerechten en hierover was goede kennis paraat. Hier komen wij zeker terug!
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Evert de Jong
|  28 oktober 2021
HEERLIJK Star edition
Eten was voortreffelijk. We werden heel gastvrij ontvangen. De bediening was vakkundig.
9 Eten
10 Service
8 Sfeer
10 Gastvrijheid
Margriet Sleeking
|  11 oktober 2021
HEERLIJK Star edition
Wat een leuk restaurant, genoten van het 5-gangen menu wat uit te breiden is naar 8. Alles was met zorg bereid en geserveerd. We komen zeker nog een keer terug!
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Anne de Haan
|  1 oktober 2021
HEERLIJK Star edition
Sympathiek en vlot personeel. Efficiënte keuken, prima bediening, persoonlijk en heel attent. Buitengewoon lekker gegeten!!
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Benno van Leem
|  1 oktober 2021
HEERLIJK Star edition
Slechte akoestiek en verlichting
9 Eten
8 Service
7 Sfeer
8 Gastvrijheid