4-gangenlunch
4-gangenlunch
5-gangendiner
5-gangendiner

Zeezout

Westerkade 11 3016CL Rotterdam Nederland
Chef
Patrick ‘t Hart
Sommelier
Brit Palte
Maître
Anet ‘t Hart
HEERLIJK Top 100

Visrestaurant Zeezout, gelegen in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam, bestaat sinds 1998. Het restaurant werd opgericht door Patron Cuisinier Patrick ’t Hart, die zijn carrière begon bij Restaurant De Engel van Herman den Blijker. Deze ervaring leidde hem naar het opzetten van Zeezout, waar hij zijn eigen stijl van koken ontwikkelde: met zorg en respect voor de ingrediënten en altijd gericht op het bieden van kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Sinds 2021 staat Zeezout in de Michelin Gids met 1 Michelin ster en heeft het restaurant een indrukwekkende score van 14,5 Gault&Millau-punten behaald, een erkenning voor de constante kwaliteit die het biedt.

Bij Zeezout draait het niet alleen om het eten op je bord, maar ook om de beleving eromheen. Het restaurant legt de nadruk op constante kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de gasten. Elk gerecht is een belofte van iets bijzonders. Laat je verrassen door hetgeen wat de zee te bieden heeft.

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 14.5 | Gault&Millau Plek 77 | Lekker
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Huiskamersfeer Klassiek Romantisch Stijlvol Zakelijk
Keuken
Vis
Reviews
10
Eten
10
Service
9.8
Uitmuntend
1
9
Sfeer
10
Gastvrijheid