Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Latour | Huis ter Duin
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € €

Latour | Huis ter Duin

Koningin Astrid Boulevard 5 2202BK Noordwijk Nederland
Chef
Marcel van Lier
Sommelier
Stan Kerckhoffs
Maître
Stan Kerckhoffs
HEERLIJK Top 100

De Noordwijkse duinen, zee en zand. Een prachtig uitzicht! Binnen geniet je van de warme, ontspannen sfeer. Bij Latour verwent het team jou graag met verrassende gerechten en mooie wijnen. Trots is Latour op het feit dat zij sinds 2005 hun Michelinster weten vast te houden. Ook de waardering van de gasten betekent veel voor het restaurant, daarom blijven zij elke dag weer streven naar verbetering en ontwikkeling.

In de keuken bereidt de brigade onder leiding van sterchef Marcel van Lier de heerlijkste gerechten. Marcel zit ruim 20 jaar in het vak en is sinds 2000 de bevlogen chef de cuisine van Latour. Hij haalt zijn inspiratie uit alle werelddelen. Met zorgvuldig gekozen, pure producten creëert hij bijzondere culinaire gerechten, die niet alleen heerlijk smaken maar ook nog eens als ware kunstwerken worden gepresenteerd. Een lust om naar te kijken én van te proeven!

 

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 16.0 | Gault&Millau Plek 61 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Reviews
9
Eten
9.1
Service
8.9
Zeer goed
49
8.6
Sfeer
9.1
Gastvrijheid