5-gangendiner
5-gangendiner
7-gangendiner + aperitief
7-gangendiner + aperitief
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Latour
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € €

Latour

Koningin Astrid Boulevard 5 2202BK Noordwijk Nederland
Chef
Marcel van Lier
Sommelier
Stan Kerckhoffs
Maître
Stan Kerckhoffs
HEERLIJK Top 100

De Noordwijkse duinen, zee en zand. Een prachtig uitzicht! Binnen geniet je van de warme, ontspannen sfeer. Bij Latour verwent het team jou graag met verrassende gerechten en mooie wijnen. Trots is Latour op het feit dat zij sinds 2005 hun Michelinster weten vast te houden. Ook de waardering van de gasten betekent veel voor het restaurant, daarom blijven zij elke dag weer streven naar verbetering en ontwikkeling.

In de keuken bereidt de brigade onder leiding van sterchef Marcel van Lier de heerlijkste gerechten. Marcel zit ruim 20 jaar in het vak en is sinds 2000 de bevlogen chef de cuisine van Latour. Hij haalt zijn inspiratie uit alle werelddelen. Met zorgvuldig gekozen, pure producten creëert hij bijzondere culinaire gerechten, die niet alleen heerlijk smaken maar ook nog eens als ware kunstwerken worden gepresenteerd. Een lust om naar te kijken én van te proeven!

 

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 16.0 | Gault&Millau Plek 67 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
91.7%
Reviews
9.3
Eten
9.4
Service
9.3
Uitmuntend
9.1
Sfeer
9.5
Gastvrijheid
Anna
|  8 augustus 2022
HEERLIJK10Daagse
Eten was heerlijk, service prima en vriendelijk. Het was een prachtige dag maar door de plaats van de tafel zag je niets van het strandgebeuren en de tuinen. Achterin, aan de noordzijde van de zaal, zag je alleen in de verte de zee met horizon. Jammer, volgende keer gaan we weer beneden eten. (Stoelzitting na lang zitten oncomfortabel).
8 Eten
8 Service
6 Sfeer
8 Gastvrijheid
Thomas Ruiten
|  15 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Mijn echtgenote was voor het eerst mee naar dit restaurant. Sfeer prima maar voor haar iets te chique, wel heel fijn dat we uitzicht hadden op zee. Beide zeer enthousiast over de staff en het eten was heel lekker, en we hebben maar gelijk geboekt voor kerstavond. Dat zegt genoeg lijkt ons ????
8 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
F Jansen
|  14 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Een woord geweldig
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Bronde
|  1 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Heelijk gegeten, de service viel iets tegen omdat wij uiteindelijk 45 tot 60 minuten hebben moeten wachten op een eerste dessert, toen ik vervolgens vroeg of het volgende dessert iets sneller kon komen werd hier wel direct gehoor aan gegeven.
9 Eten
8 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Stel
|  26 juni 2022
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten en zeer attente bediening!
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
linda mosselman
|  17 juni 2022
HEERLIJK Aanbieding
Voortreffelijk eten en super gastvrijheid! Hier snappen ze het, zowel in de keuken als in het restaurant zelf. Ambiance straalt rust uit en gastheren en gastvrouwen vullen elkaar geruisloos aan. Prachtige gerechten met mooie wijnen. Zeer aan te bevelen!
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Bass
|  27 mei 2022
HEERLIJK Aanbieding
Wat klopt hier alles. De smaken uit de keuken verrassend en bijzonder goed. Wijnen prachtig en betaalbaar. En de service van de hoogste kwaliteit . Knap in tijden dat er zo veel arbeidstekorten zijn. Nee enkel de loftrompet is voor dit restaurant op z’n plek.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid