5-gangen + overnachting en ontbijt
5-gangen + overnachting en ontbijt
5-gangenlunch + aperitief
5-gangenlunch + aperitief
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
PUUR ZEE by Imko's
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

PUUR ZEE by Imko's

van Ogtropweg 2 1949BA Wijk aan Zee Nederland
Chef
Imko Binnerts / Denny Ranzijn
Sommelier
Cathy Moerdijk
HEERLIJK Top 500

Wijk aan Zee wordt ook wel het best bewaarde geheim aan de Noordzee genoemd. Op een locatie als deze zijn er natuurlijk genoeg mogelijkheden om erop uit te gaan: van een HEERLIJKe strandwandeling tot een fietstocht door het open duingebied. Na al deze inspanning wordt het tijd voor culinaire ontspanning, en dat doe je bij Restaurant en Boutique hotel PUUR ZEE.

SVH meesterkok Imko Binnerts runde hiervoor succesvolle zaken als Imko’s (IJmuiden) en Vis & Ko (Haarlem) en is sinds januari 2016 samen met echtgenote en top-vinologe Cathy Moerdijk trotse eigenaar van de bijzonder fraaie Villa (de Klugthe) Visrestaurant PUUR ZEE is de gastronomische hotspot voor dé echte visliefhebber. U kunt in ons Boutique Hotel comfortabel overnachten en gebruik maken van al onze faciliteiten, waaronder een fantastisch buitenzwembad in de zomer.

Het professionele team van PUUR ZEE staat voor een unieke gastronomische beleving, eigentijdse visgerechten, fraaie wijn- en spijs combinaties en een zeer persoonlijke benadering. Vraag vooral ook naar de uitgebreide wijnkaart, die reikt van Duitse en Oostenrijkse wijnen tot fraaie Bourgogne wijnen. Dit alles bij elkaar is ook de restaurantgidsen niet onopgemerkt gebleven. Daarom is PUUR ZEE by Imko's bekroond met 16 punten van Gault&Millau!

Een betere locatie voor dit concept kun je niet bedenken. Natuur, zee, strand, duinen en sublieme gastvrijheid!

Erkenning
HEERLIJK Top 500 16.0 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Klassiek Landelijk Romantisch Trendy
Keuken
Vis
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
89.8%
Reviews
9.3
Eten
9.1
Service
9.1
Uitmuntend
245
8.8
Sfeer
9.1
Gastvrijheid
Meer over PUUR ZEE by Imko's