3-gangen seizoensmenu
3-gangen seizoensmenu

Parck

Frederikspark 2 2012DA Haarlem Nederland

Restaurant Parck in Haarlem is een oase van culinaire verwennerij, gelegen te midden van de prachtige natuur. Het restaurant is omringd door een weelderig groen park, waardoor gasten zich meteen één voelen met de natuur zodra ze binnenkomen.

De sfeer in Restaurant Parck is warm en uitnodigend. Het interieur is stijlvol en eigentijds, met een vleugje natuurlijke elementen die het gevoel van het park naar binnen brengen. Grote ramen bieden een adembenemend uitzicht op het groen buiten, waardoor gasten zich kunnen onderdompelen in de rustige ambiance terwijl ze genieten van hun maaltijd.

Het menu van Restaurant Parck is een ware smaakexplosie. De getalenteerde chef-koks combineren lokale ingrediënten met internationale smaken om unieke en verrassende gerechten te creëren. Van verse visgerechten tot sappige steaks en heerlijke vegetarische opties, er is voor elk wat wils. De gerechten worden met zorg bereid en prachtig gepresenteerd, waardoor elke maaltijd een feest voor zowel de smaakpapillen als de ogen is.

Betaalmogelijkheden
Mastercard
Gebruikersfoto's
Reviews
8.6
Eten
8.5
Service
8.6
Zeer goed
10
8.7
Sfeer
8.6
Gastvrijheid