RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0582130835

Eindeloos

Korfmakersstraat 17 17 8911LA Leeuwarden Nederland

Een modern restaurant in een prachtig monumentaal pand in de oude binnenstad van Leeuwarden.

Een restaurant waar een ieder zich thuis mag voelen, een warme informele sfeer, waar gastvrijheidvoorop staat, gecombineerd met een bijzondere keuken.

Elke dag worden de mooiste ingrediënten uit de regio en daarbuiten bij ons geleverd, De keuken bereidt hier heerlijke pure gerechten van, modern in uitstraling, klassiek in bereiding.

De keuken kenmerkt zich door het gebruik van duurzame ingrediënten, samen met de leveranciers zoeken zij de beste producten voor jou uit.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 15.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa
Sfeerwoorden
Romantisch Zakelijk
Reviews
Fotofriesland
|  16 mei 2013
HEERLIJK10Daagse
Een bijzonder lekker diner bij Eindeloos via de heerlijke 10 daagse mogen genieten, verrassende amuses, het biet croquantje , yam yam, en de overheerlijke eigengemaakte Madeleines, bij de koffie, het summum en dat als afsluiter!
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
LH en HL
|  12 mei 2013
HEERLIJK10Daagse
Heerlijk gegeten met ons vieren op Hemelvaartsdag. Het was een verrassingsmenu, met alleen de vraag wat we niet lekker vonden. 2 personen hielden niet van rood vlees, daar werd rekening mee gehouden. Het 3 gangen diner hadden wij uitgebreid naar een 5 gangen diner. Met de heerlijke amuses werd het wel een 8 gangen diner. Pure smaken. Prachtig geserveerd. Het waren juweeltjes op het bord, zowel qua smaak als presentatie. Je zag en proefde liefde voor het vak. Helemaal top. Daarnaast hadden wij een wijnarrangement, met bij elk glas een van goede kennis getuigende uitleg over de streek, soort druif e.d. Het enige punt van kritiek is de wel heel pittige prijs van € 6,00 voor een kop koffie en thee, waarbij de friandises enkel uit 2 lange vingers met vanillesaus bestonden.
10 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Aukje & Tineke
|  11 mei 2013
HEERLIJK10Daagse
We werden heel vriendelijk ontvangen en ondanks dat er iets mis was met de tijd van reservering maakte dit niet uit; de hele avond zou de tafel voor ons zijn! We kregen een mooi gedekte tafel met linnengoed. De ambiance was warm. Als snel kregen we een hapje van het huis wat verrassend lekker smaakte met zwarte sesam yoghurt. Het menu was over de hele linie erg smakelijk, veel pure smaken of verrassende combinaties. We hebben overheerlijk gegeten en dat eindeloos nog geen ster heeft verbaasd mij. het enige puntje van "kritiek" was het stukje rundvlees waar wel veel zenen in zaten waardoor het moeilijk eten was, maar als je er kleine stukjes van sneed was het overheerlijk en mals. Het glaasje bubbels was flink aan de prijs. Het personeel was heel vriendelijk en gastvrij, geen koude kak. Het driegangen diner was voor ons ruim voldoende. Al met al een positieve ervaring en beslist voor herhaling vatbaar.
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
|  10 mei 2013
HEERLIJK10Daagse
Heerlijk gegeten, verrassende smaakcombinaties! Maar vooral ook heerlijke, bijpassende wijnen gedronken: een topavond.
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
|  9 mei 2013
HEERLIJK10Daagse
Fijne ambiance, uitstekend eten, prima organisatie en gastvrij onthaal.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Fotofriesland
|  4 november 2012
HEERLIJK10Daagse

We hebben van een verrassend heerlijk verrassingsmenu mogen genieten tijdens ons 18 jarig samenzijn. Alletwee een mooie rode roos gekregen, erg attent, nog dank daarvoor. En bij het dessert in chocoladeletters de felicitaties ontvangen, heel erg leuk en lekker vooral, alles.

8 Eten
9 Service
8 Sfeer
10 Gastvrijheid
Silvya en Maurice
|  27 mei 2012
HEERLIJK10Daagse

De heerlijk 10-daagse was voor ons een uitgelezen gelegenheid om het "nieuwe" Eindeloos uit te proberen. Het drie gangen menu hebben wij voorzien van een vierde gang wat een absolute aanrader is. Frisse verrassende smaakcombinaties helemaal passend in het seizoen, kwaliteitief hoogstaande ingredienten in combinatie met een prettige bediening maken Eindeloos meer dan de moeite waard om (in ons geval) een rit van 150Km aan te gaan. Eindeloos ga zo door en zeker tot een volgende keer!

 

8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Meer over Eindeloos