4-gangendiner
4-gangendiner
5-gangendiner
5-gangendiner
6-gangendiner
6-gangendiner
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Leff
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

Leff

Peperstraat 6 3262JK Oud-Beijerland Nederland
Chef
Hans Fiege
Maître
Ron Boender
HEERLIJK Top 500

Restaurant Leff is te vinden in de Peperstraat in Oud-Beijerland. Ook wel het horecastraatje van Oud-Beijerland genoemd. Sinds 2014 is Leff het adres voor een culinaire avond uit onder de rook van Rotterdam.

Het interieur van het restaurant is warm en modern. Met de eigentijdse inrichting en verrassende lichteffecten wordt er een gezellige en ongedwongen sfeer gecreëerd.

Onder leiding van chef-kok Hans Fiege, serveert Leff regelmatig een wisselend menu van 3 tot en met 6 gangen. De brigade kookt vanuit een klassieke Franse basis met een eigentijdse en moderne twist. Ze koken zoveel mogelijk met wat het seizoen te bieden heeft en passen hier de gerechten op aan. Mooie én lekkere gerechten in een toegankelijke ambiance, dat is waar Leff voor staat.

Ben je een liefhebber van een goed glas wijn? De bediening, onder leiding van Ron Boender, laat je met liefde de uitgebreide wijnkaart, met wijnen uit de traditionele wijnlanden en de nieuwe wereld, zien. Naast de HEERLIJKe gerechten en bijpassende wijnen heeft restaurant Leff een unieke friandisekar, met bijzondere friandises om je middag of avond mee af te sluiten.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Sfeerwoorden
Romantisch Stijlvol Trendy
Reviews
9.3
Eten
9.3
Service
9.3
Uitmuntend
66
9.2
Sfeer
9.5
Gastvrijheid