Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Harbour Club Maastricht
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

Harbour Club Maastricht

Bassinkade 4 6211AL Maastricht Nederland

Harbour Club is een trendy restaurant gelegen in een van de historische gewelvenkelders aan jachthaven \'t Bassin, op vijf minuten lopen van de markt van Maastricht. Je kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch of diner maar ook voor een drankje, klein hapje of high wine. In de Harbour Club is veel mogelijk, creativiteit kent geen grenzen. 

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Bourgondisch Chic Romantisch
Reviews
AJCM
|  15 juli 2020
HEERLIJK Aanbieding
Voor ons de tweede keer. Evenals toen een zeer vriendelijke gastvrije ontvangst (wij waren aan de vroege kant, geen enkel probleem). Tafels op ruime afstand, het was helemaal vol. Wij kregen een 5-gangen menu, voor ons ouderen de juiste porties, veel verschillende verrassende smaken, prachtige gerechten opgediend op mooie borden. Een bijpassend 'Bob' wijnarrangement met duidelijke uitleg, zeer goed bij het eten. Voor ons zeker een aanrader, ook zelf komen we graag nog eens terug
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Monique Peters
|  13 juli 2020
HEERLIJK Aanbieding
Mooie smaken, prima wijnadvies, heerlijk buiten aan water
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
7 Gastvrijheid
Henriette Theunissen
|  13 juli 2020
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening,
9 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Sigrid
|  10 juli 2020
HEERLIJK Aanbieding
Het eten is zeer smaakvol en gevarieerd. Absoluut een aanrader.
9 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Sophie
|  8 juli 2020
HEERLIJK Aanbieding
Lekker vijfgangendiner. Aardige bediening. Werd gedurende 3,5 uur opgediend, waardoor we lang moesten wachten. Uiteindelijk werden de laatste twee gangen wel snel gebracht toen we hier een opmerking over maakten. De verschillende smaaksensaties van de gerechten maakten echter alles goed.
9 Eten
9 Service
7 Sfeer
8 Gastvrijheid
Jeroen
|  24 juni 2020
HEERLIJK Aanbieding
Ontzettend leuke locatie in mooie oude haven. Wij konden buiten aan het water eten. Eten was uitstekend. Bediening zeer vriendelijk en behulpzaam. Echt perfect. Enige tip: ze serveren geen kraanwater. Dat vind ik jammer, tegen een kleine vergoeding moet dit toch ook mogelijk zijn.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
DaanBr.
|  22 juni 2020
HEERLIJK Aanbieding
Eten was echt bijzonder goed! De sfeer buiten (simpele tafeltjes en stoelen en grote reclame parasols) doen veel afbreuk aan het geheel. Zorgde niet voor de leuke of juiste ambiance. Zonde! Want het eten was juist heel lekker maar daardoor voelt het toch niet helemaal top.
9 Eten
7 Service
5 Sfeer
7 Gastvrijheid