2-gangenlunch + cava aperitief
2-gangenlunch + cava aperitief
3-gangendiner | All-IN
3-gangendiner | All-IN
4-gangendiner | ALL-IN
4-gangendiner | ALL-IN
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Heeren van Ambacht
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

Heeren van Ambacht

Dorpsstraat 22 3342BD Hendrik Ido Ambacht Nederland
Chef
Marcel Hayes
Maître
Joe Gomes

Heeren van Ambacht opende in 2011 haar deuren in Hendrik Ido Ambacht. De brasserie is gevestigd in een voormalige boerderij die stamt uit 1813. De boerderij is volledig verbouwd, maar veel karakteristieke details uit die periode zijn in ere gehouden tijdens de renovatie. Inmiddels is Heeren van Ambacht uitgegroeid tot een populaire locatie voor (business) lunches, dineren, vergaderen en (bedrijfs)feesten. De sfeervolle locatie laat zich het beste omschrijven als een Brasserie & Wijnbar met een echt huiskamergevoel. Een unieke locatie met een prachtige uitstraling en het is heerlijk genieten op het zonnig gelegen terras.

De koks zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereiden goede producten in al hun eenvoud maar altijd knallend van smaak. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving.

Heeren van Ambacht is onderdeel van de ‘Heeren Groep’. Nadat zij in 2002 hun eerste restaurant/brasserie ‘Heeren van Slydregt’ in Sliedrecht openden, werd een tweede locatie een paar jaar later een feit. Met een flinke dosis passie voor de horeca kon het niet uitblijven dat 'Heeren Groep' zich in 2021 heeft uitgebreid met de nieuwe locaties in Streefkerk (Heeren aan de Haven) en Groot Ammers (Heeren aan de Lek).

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Terras Rolstoeltoegankelijk
Sfeerwoorden
Huiskamersfeer Trendy
Reviews
8.3
Eten
8.3
Service
8.4
Zeer goed
48
8.5
Sfeer
8.5
Gastvrijheid