Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
IDRW
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

IDRW

Honingerdijk 96 3062 NX Rotterdam Nederland
Chef
Marcel van Zomeren
HEERLIJK Top 500

Aan de voet van Kralingen vind je het best bewaarde geheim van Rotterdam. Restaurant In Den Rustwat (IDRW) is gevestigd in een prachtig gerestaureerde herberg uit 1597. Uniek voor Rotterdam, hoe deze parel zo mooi in stand heeft weten te blijven.

Marcel van Zomeren is de trotse eigenaar en chef-kok van IDRW. Zijn kostbaarste ingrediënten zijn: liefde, tijd en de topkwaliteit producten. Alle ingrediënten worden zorgvuldig uitgezocht bij biologische en lokale telers. De basis voor de gerechten is de Frans, waar mondiale invloeden aan worden toegevoegd.

Marcel laat zijn ingrediënten het liefst zoveel mogelijk in hun waarde, maar wel met zijn eigen smaak-handtekening eronder. Dit is ook de culinaire critici niet ontgaan. Gault&Millau bekroonde het restaurant met 14.5 punten. Daarnaast is IDRW trotse bezitter van de award voor 'Beste Prijs/Kwaliteit Restaurant van Nederland 2022' via de Restaurant Awards. Een hele mooie prestatie!

Let op: voor zaterdag reserveringen vraagt dit restaurant een vooruitbetaling, je ontvangt van het restaurant een verzoek tot aanbetaling. Na aanbetaling is de zaterdag reservering pas definitief.

Erkenning
Restaurant Awards HEERLIJK Top 500 15.0 | Gault&Millau Bib Gourmand
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Romantisch
Keuken
Frans Vis
Reviews
8.7
Eten
8.8
Service
8.7
Zeer goed
329
8.6
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
Meer over IDRW