Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
IDRW
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

IDRW

Honingerdijk 96 3062 NX Rotterdam Nederland
Chef
Marcel van Zomeren
HEERLIJK Top 500

Aan de voet van Kralingen vind je het best bewaarde geheim van Rotterdam. Restaurant In Den Rustwat (IDRW) is gevestigd in een prachtig gerestaureerde herberg uit 1597. Uniek voor Rotterdam, hoe deze parel zo mooi in stand heeft weten te blijven.

Marcel van Zomeren is de trotse eigenaar en chef-kok van IDRW. Zijn kostbaarste ingrediënten zijn: liefde, tijd en de topkwaliteit producten. Alle ingrediënten worden zorgvuldig uitgezocht bij biologische en lokale telers. De basis voor de gerechten is de Frans, waar mondiale invloeden aan worden toegevoegd.

Marcel laat zijn ingrediënten het liefst zoveel mogelijk in hun waarde, maar wel met zijn eigen smaak-handtekening eronder. Dit is ook de culinaire critici niet ontgaan. Gault&Millau bekroonde het restaurant met 14.5 punten. Daarnaast is IDRW trotse bezitter van de award voor 'Beste Prijs/Kwaliteit Restaurant van Nederland 2022' via de Restaurant Awards. Een hele mooie prestatie!

Let op: voor zaterdag reserveringen vraagt dit restaurant een vooruitbetaling, je ontvangt van het restaurant een verzoek tot aanbetaling. Na aanbetaling is de zaterdag reservering pas definitief.

Erkenning
Restaurant Awards HEERLIJK Top 500 14.5 | Gault&Millau Bib Gourmand
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Romantisch
Keuken
Frans Vis
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
97.1%
Reviews
9.1
Eten
9.3
Service
9.2
Uitmuntend
8.9
Sfeer
9.4
Gastvrijheid
Ron Aalberse
|  15 oktober 2020
Primera
Via de primerasite geboekt. Inderdaad met korting. Op mijn vraag, bij het krijgen van de rekening, of men de voucher wilde zien reageerde de betreffende persoon verrast: dit hadden ze nog nooit gezien. Omdat er korting op het menu gegeven was was deze voucher niet meer geldig! Misschien hoeft men de voucher ook niet te laten zien, maar dan is het handig als u dat op uw site vermeldt. Dat scheelt onhandigheid en wat schaamte hieromtrent. Verder niets dan goeds. Met vriendelijke groet, R. Aalberse
9 Eten
8 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
hanneke polhuis
|  11 oktober 2020
HEERLIJK Aanbieding
Uitstekende service en gastvrijheid. Sfeer is prima , inrichting is sober. Eten is wisselend . Eerste gerecht met vis was heerlijk en apart van smaak , het gerecht met de avocado sprong er echt uit ..wat een explosie aan smaken ! De overige gerechten waren lekker maar voor ons niet echt het wauw effect, dit was zeker zo bij het hoofgerecht. Eten was fantastisch bereid , daar valt niets op af te dingen .
7 Eten
9 Service
7 Sfeer
9 Gastvrijheid
bianca aertssen
|  10 oktober 2020
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten en was erg gezellig
9 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Arl Hoffman
|  10 oktober 2020
HEERLIJK Aanbieding
Een feestje! Een heerlijke lunch genoten in een gastvrije omgeving. Mooie wijnen. Zowel het eten als de wijn verrassend lekker. Hebben ons voorgenomen dit vaker te doen
10 Eten
10 Service
8 Sfeer
10 Gastvrijheid
Gj
|  8 oktober 2020
HEERLIJK Aanbieding
Zeer goed gegeten
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Nicoline Kasbergen
|  4 oktober 2020
HEERLIJK Aanbieding
Wat een feestje op ons bord. Heerlijke gerechten met aparte ingrediënten en mooie combinaties Komen zeker terug.
9 Eten
8 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Adrianne
|  3 oktober 2020
HEERLIJK Aanbieding
Eten, wijn en bediening is heel goed, echter de ruimte is veel te donker (je ziet niet wat er op je bord ligt en dat is juist zo leuk). De ruimte is op de tafels na leeg en daardoor ongezellig, dit terwijl het pand zo prachtig is van buiten en een bepaalde sfeer uitstraalt.
8 Eten
9 Service
6 Sfeer
9 Gastvrijheid
Meer bekijken
Meer over IDRW