Waar je weg kunt dromen in een ongrijpbaar interieur
AANBIEDING

Zalmhuis

Schaardijk 396 2909LA Capelle aan den IJssel Nederland

Het Zalmhuis is de ideale plaats om te genieten van een uitstekend diner of een heerlijk kopje koffie. Om turend over het water te mijmeren over vroeger. Of om baanbrekende toekomstplannen te bespreken. Het Zalmhuis is een historische plek waar jong en oud, rijk en arm, trendy en traditioneel, elkaar tegenkomen en met elkaar genieten van het dynamische uitzicht en alles wat het Zalmhuis te bieden heeft.

Bij dit unieke restaurant eet je de verste vis en droom je weg in het ongrijpbare interieur. Het Zalmhuis wil het allemaal voor je zijn, de plek voor het maken van mooie herinneringen. Het pand heeft een rijke historie en trekt al ruim een eeuw mensen uit het hele land. Ooit voor het halen en eten van Maas gevangen zalm, nu voor uitgebreid eten, drinken, vieren en samenzijn. Het markante pand is in 2020 volledig gerenoveerd. Het opvallende interieur ademt de sfeer van de grote stad, van luxe, warmte en gastvrijheid. De keuken kreeg een prominente plek bovenaan de trap en presenteert je daar heel graag haar verse vis en vlees. Het Zalmhuis ontvangt je met open armen om een HEERLIJKe culinaire beleving te ervaren en proeven.

Beschikbare dieetwensen
Glutenvrij Lactosevrij Vegetarisch Vetarm
Reviews
8.4
Eten
8
Service
8.3
Zeer goed
8.4
Sfeer
8.4
Gastvrijheid
|  5 november 2012
HEERLIJK10Daagse

We hebben te gekke avond beleefd.

8 Eten
8 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
|  5 november 2012
HEERLIJK10Daagse

Alles was prima in orde alleen de rekening niet. We moesten alles gewoon betalen en er werd niet meer over de Heerlijk10Daagse gesproken. Zelf vond ik het niet aan mij om dat bespreekbaar te maken. Het viel me tegen .Ga het ook nooit meer doen ik vind dat het Zalmhuis hier zelf mee had moeten komen.

8 Eten
7 Service
8 Sfeer
7 Gastvrijheid
Victor
|  5 november 2012
HEERLIJK10Daagse

Het viergangendiner was uitstekend. Werkelijk alle gerechten waren heerlijk, er waren geen minpunten. Ook was de grootte van de porties in orde.

De bediening is ook goed, de obers waren beleefd en vroegen regelmatig of alles naar wens was geweest.

De sfeer in het restaurant was ook prima. Enige minpunten hier zijn de temperatuur (het was iets aan de frisse kant) en het ontbreken van achtergrondmuziek, wat overigens niet in alle gevallen negatief hoeft te zijn.

 

Al met al een zeer prettige dinerervaring, bedankt daarvoor!

9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
|  3 november 2012
HEERLIJK10Daagse

een gezellige avond gehad

8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
truus
|  1 november 2012
HEERLIJK10Daagse
9 Eten
8 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid