4-gangenlunch
4-gangenlunch
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Bistronoom
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

Bistronoom

Kruittorenweg 13 3441AV Woerden Nederland

Woerden, de plek waar stad en land elkaar ontmoeten. In deze hoofdstad van het Groene Hart kun je na een mooie stadswandeling of een wandeling door de prachtige gebieden bijkomen in restaurant Bistronoom. Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen door een team met passie voor gastvrijheid.

Bij de Bistronoom kun je genieten van gastronomie in een ontspannen sfeer. De keuken, onder leiding van chef-kok Jan-Cees, bereidt vernieuwende gerechten. Hij gebruikt mooie, herkenbare en kraakverse producten uit de regio of zelfs uit de eigen moestuin! Dat het keukenteam van Bistronoom culinair kan koken blijkt uit het feit dat ze winnaar zijn geworden van de AD Gouden Pollepel 2017 & 2020! 

Vraag vooral ook naar de méér dan lekkere wijnen. Op de wijnkaart staan namelijk veel verschillende wijnen. Bistronoom probeert de perfecte smaakcombinatie te creëren door bij elk gerecht een bijpassende wijn te vinden.

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Sfeerwoorden
Chic Duurzaam Huiskamersfeer Romantisch Stijlvol Trendy
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
85.2%
Gebruikersfoto's
Reviews
8.8
Eten
9
Service
8.8
Zeer goed
216
8.5
Sfeer
9
Gastvrijheid