RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
046 - 443 17 67

Sjuut (Aan Sjuuteeänjd)

dorpsstraat 74 6365BH Schinnen Nederland
Chef
Jean Thoma
HEERLIJK Top 500

Sjuut (Aan Sjuuteeänjd) is een biologisch restaurant in Schinnen. Hier draait alles om goede kwaliteit, smaak en een gemoedelijke sfeer. Er wordt voornamelijk biologisch gekookt en gekozen voor zo veel mogelijk lokale producten. Dit is niet onopgemerkt gebleven, want Guide Michelin bekroonde het restaurant met een 'groene ster'. Daarnaast is Sjuut een van de genomineerden van de Restaurant Awards 2022 in de categorie 'Beste Biologische Restaurant van Nederland'. Een mooie prestatie! 

Sjuut heeft een heel grote liefde voor alles wat eerlijk en ambachtelijk tot stand is gekomen. Hierdoor weten wij zij het verhaal achter de producten te vertellen. Daarnaast wordt bij Sjuut gekookt met vergeten groenten uit eigen tuin. Chef-kok Jean Thoma komt graag in deze moestuin. Daar vindt hij zijn rust en creativiteit. De moestuin levert prachtige producten op, die voor bijzondere smaken zorgen binnen de gerechten.

De gerechten van Sjuut zijn geïnspireerd op de smaken van vroeger en kunnen ook wel als streekgerechten gezien worden, maar dan op hoog niveau. Sjuut houdt ervan om de producten en smaken die Limburg rijk zijn in ere te herstellen.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 1 Groene ster 14.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Mastercard
Sfeerwoorden
Bourgondisch Duurzaam Landelijk Romantisch
Keuken
Vis Traditionele keuken Regionale keuken
Reviews
8.6
Eten
8.6
Service
8.5
Zeer goed
5
8.2
Sfeer
8.4
Gastvrijheid
Meer over Sjuut (Aan Sjuuteeänjd)