Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Sjuut (Aan Sjuuteeänjd)
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

Sjuut (Aan Sjuuteeänjd)

dorpsstraat 74 6365BH Schinnen Nederland
Chef
Jean Thoma

Sjuut (Aan Sjuuteeänjd) is een biologisch restaurant in Schinnen. Hier draait alles om goede kwaliteit, smaak en een gemoedelijke sfeer. Er wordt voornamelijk biologisch gekookt en gekozen voor zo veel mogelijk lokale producten. Dit is niet onopgemerkt gebleven, want Guide Michelin bekroonde het restaurant met een 'groene ster'. Daarnaast is Sjuut een van de genomineerden van de Restaurant Awards 2022 in de categorie 'Beste Biologische Restaurant van Nederland'. Een mooie prestatie! 

Sjuut heeft een heel grote liefde voor alles wat eerlijk en ambachtelijk tot stand is gekomen. Hierdoor weten wij zij het verhaal achter de producten te vertellen. Daarnaast wordt bij Sjuut gekookt met vergeten groenten uit eigen tuin. Chef-kok Jean Thoma komt graag in deze moestuin. Daar vindt hij zijn rust en creativiteit. De moestuin levert prachtige producten op, die voor bijzondere smaken zorgen binnen de gerechten.

De gerechten van Sjuut zijn geïnspireerd op de smaken van vroeger en kunnen ook wel als streekgerechten gezien worden, maar dan op hoog niveau. Sjuut houdt ervan om de producten en smaken die Limburg rijk zijn in ere te herstellen.

Erkenning
Betaalmogelijkheden
Pinnen Contant Mastercard
Beschikbare dieetwensen
Vegetarisch Veganistisch
Sfeerwoorden
bourgondisch duurzaam landelijk romantisch
Reviews
8.3
Eten
8.7
Service
8.3
Zeer goed
8
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
CT
|  20 juni 2022
Regulier
We kozen voor het verrassingsdiner, dat beter het asperge-diner had kunnen heten. Elke gang had asperges als (hoofd)ingrediënt. We houden van asperges, maar afwisseling was beslist prettiger geweest. Nu kwamen bv de gepromote vergeten groenten, helaas sporadisch aan bod. Het dessert viel ons tegen, doperwten puree vinden wij niet echt matchen met een zoet dessert. Het separaat aangeboden mini ijshoorntje was wél erg lekker! Het aangeboden aperitief vonden we over-priced. De gastvrouw is erg vriendelijk, maar ook erg aanwezig, dus wanneer je rustig wilt uiteten (kleine ruimte, dus het was daardoor best rumoerig), kan dit net wat teveel van het goede zijn. Conclusie: we hebben best lekker gegeten, maar we hadden er tóch (gezien de andere recensies) wat meer van verwacht. Wél chapeau voor de biologische kaart!
7 Eten
8 Service
7 Sfeer
7 Gastvrijheid
Jo
|  3 juni 2022
Regulier
Vanaf binnenkomst een aangenaam thuisgevoel. Zeer gastvrij, relaxte omgeving en regionale lokatie. Parkeren dus geen probleem. Gedurende de avond voorziet Jean ons van mooie, smaakvolle en vaak verrassende gerechten, nog allen in het teken van aspergeseizoen. Sonja zorgt op een onnavolgbare manier de presentatie, wijnen, waters en toelichting bij al dit moois. Kortom, ons blijkt de recente GROENE Michelin-bekroning voor deze chef en zijn team meer dan op zijn plaats!
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Isabel Rodriguez
|  15 mei 2022
Regulier
Heerlijk gegeten!! Alles biologisch en met zorg bereid!!
10 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Meer over Sjuut (Aan Sjuuteeänjd)