ALL-IN 5-gangendiner
ALL-IN 5-gangendiner
5-gangenmenu incl. glas Champagne
5-gangenmenu incl. glas Champagne
8-gangen + overnachting & extra's
8-gangen + overnachting & extra's
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
De Nieuwe Polderkeuken
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

De Nieuwe Polderkeuken

Dorpsplein 7 2821AR Stolwijk Nederland

In het dorpje Stolwijk, midden in het Groene Hart, vind je het knusse en gastvrije restaurant De Nieuwe Polderkeuken. Door de mooie ligging in het Nederlandse polderlandschap staat de basis van de keuken voor pure smaken, verse producten en lokale lekkernijen. Chef-kok Frank Streefland staat bekend om zijn creativiteit, eigenheid en perfectie.

Op 26-jarige leeftijd staat eigenaar en chef-kok Frank Streefland al achter de kachel bij de Nieuwe Polderkeuken. 'Iedere gast is voor mij een mogelijkheid om iemand te verwennen en te verrassen' - aldus de gepassioneerde chef. De uitstraling van het restaurant is dan ook knus en huiselijk. Kunstenares Bea Peters ontwierp speciaal voor het restaurant een tegelplateau met daarop de polder afgebeeld.

Ook wijnliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Je treft hier wijnen aan vanuit verschillende delen van de wereld. Ieder gebied met zijn eigen druivenrassen, klimaat, geografie en wijnmakers. De geschiedenis van elk gebied is op de wijnmakers -en daarom op de wijnstijl- van grote invloed. Zo kan het zijn dat dezelfde druivensoort veel verschillende wijnstijlen geeft, afhankelijk van herkomstgebied en zeker niet in de laatste plaats, de wijnmaker. Wijn maken is ten slotte, net als koken, mensenwerk.

In De Nieuwe Polderkeuken ben je gegarandeerd van een HEERLIJKe, avondvullende beleving. Het restaurant is niet voor niets beloond met 13.5 Gault&Milllau punten. 

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Chic
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
79.1%
Reviews
8.9
Eten
8.9
Service
8.8
Zeer goed
67
8.5
Sfeer
8.9
Gastvrijheid