Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
YOLO
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

YOLO

Admiraliteitsstraat 17 B 3063EJ Rotterdam Nederland

In het gezellige Kralingen, bekend om de prachtige villawijken, brengt restaurant & bar YOLO leven in leven in de brouwerij. Dit is de hotspot voor een avondje HEERLIJK genieten. 

Bij aankomst sta je direct voor een bar met meer dan 200 soorten exclusieve drankjes, van een Japanse single malt tot Robert Mondavi fumé blanc! Het cocktailmenu is samengesteld door de allerbeste Nederlandse bartenders en bevat niet alleen de klassiekers, maar ook een paar signature cocktails zoals 'The Naughty Schoolgirl' en 'The Golddigger' die ervoor zorgen dat je zeker terugkomt!

Dineren doe je in boudoir-achtige zitjes op de entresol, waar je zicht hebt op de open keuken. Het keukenteam serveert Frans-Aziatische gerechten met een “shared dining” concept. Dit betekent dat je één of meerdere gerechten kunt bestellen om samen te delen. Van ceviche en zwarte truffelpasta tot zwarte kabeljauw gemarineerd in miso. Loopt het water je al in de mond?

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras Aan het water
Sfeerwoorden
Stijlvol Trendy
Keuken
Aziatisch Frans Modern