RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0206707357

Floreyn

Albert Cuypstraat 31 1072CL Amsterdam Nederland
Chef
Cyril Martineau
Maître
Jasper Holthuis
HEERLIJK Top 500

Bij Floreyn kan je je laten verrassen door de bijzonderheden van de Nederlandse keuken. De chef kookt met dagverse streek- en seizoensproducten van Nederlandse bodem en zee, aangevuld met smaken die Nederland in zijn rijke historie is tegen gekomen over de rest van de wereld. Daarbij serveren ze een compleet Nederlandse wine pairing en hebben ze meer dan 30 Nederlandse wijnen op de kaart. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze uit wijnen uit de traditionele landen.

De inspiratie voor restaurant Floreyn ontstond, hoe kan het ook anders, tijdens een gesprek tussen een aantal chefs in de keuken. “Waar kunnen we nu écht goed Nederlands eten?”, vroegen zij zich meerdere malen af. Ze vonden eigenlijk nooit een goed antwoord.

Eén van die chefs was Jasper, de eigenaar van restaurant Floreyn. Hij besloot dat hij, met 20 jaar ervaring als chef, de persoon was om dit idee tot uitvoering te brengen. Momenteel staat hij zelf meer op de voorgrond in het restaurant en begeleidt hij chef Cyril Martineau in de keuken.

 

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
American Express