5-gangenmenu
AANBIEDING
3-gangenlunch | + wijnarrangement
AANBIEDING
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken,
zonder specifieke aanbieding.

Kathmandu Kitchen Amsterdam

Balboastraat 24 HS 1057VW Amsterdam Nederland
Chef
Khem Lal
Sommelier
Bharat
Maître
Nishan

Kathmandu Kitchen in Amsterdam is gespecialiseerd in Indiase en Nepalese keukens. Hier geniet je van de authentieke smaak van deze twee traditionele keukens. Rijke kruiden en specerijen spelen een belangrijke bij het bereiden van de gerechten.

Kenmerkende Indiase gerechten zoals vers bereide Chicken Tandoori, Butter Chicken, Chicken Tikka Masala, Lamb Madras, Lamb Saag, Paneer Butter Masala, Paneer Kadai, Palak Paneer, Butter Naan, Paratha en nog veel meer staan op het menu.

Kathmandu Kitchen neemt je mee op culinaire reis door Nepel en India en met de 15 jaar ervaring van chef Khem weet je zeker dat je hier een HEERLIJKe avond beleeft.  

 
Beschikbare dieetwensen
Biologisch Ecologisch Glutenvrij Lactosevrij Vetarm Vegetarisch
Reviews
Reijnders
|  6 november 2017
HEERLIJK10Daagse
De ontvangst van de jongedame was netjes, vriendelijk en correct. Er werd regelmatig even gevraagd of alles naar wens was of aangevuld moest worden. Ook met de wensen werd keurig rekening gehouden. Voor de prijs/kwaliteit verhouding hadden wij wel meer (variatie) verwacht als kennismaking met dit restaurant. Er was een vast \"verrassingsmenu\" met dus geen keuze. Op zich niet erg, maar sommige gerechten zijn nu eenmaal persoonlijk. Het nagerecht (onder meer rijstpap) vonden wij echt een minpunt. Dit tezamen laat dit restaurant er niet uit springen en dat is ook de reden waarom wij dit niet direct aanbevelen aan vrienden/kennissen.
7 Eten
8 Service
7 Sfeer
8 Gastvrijheid
Pierina
|  3 november 2017
HEERLIJK10Daagse
Ik vond het diner tegenvallen voor het wat het kostte. Ik vermoed dat wij à la carte goedkoper of gelijk uitgekomen waren met dit bedrag omdat wij meestal 2 gangen eten. Het toetje was overigens een behoorlijke misser: rijstepap met amandel bolletjes wat 3 van de 4 personen niet gegeten hebben. Het voorgerecht was niet geweldig. Het hoofdgerecht was goed. Deze aanbieding is niet te vergelijken met andere van de afgelopen jaren waar ik altijd met veel plezier en smaak aan terugdenk. Dat ontbreekt bij Kathmandu helemaal. Het personeel was overigens wel erg aardig.
7 Eten
7 Service
7 Sfeer
8 Gastvrijheid
Eric
|  3 november 2017
HEERLIJK10Daagse
Had meer verwacht van verrassingsmenu, kwaliteit was verder prima hoor. Hoofdgerecht was maar 2 dingetjes.
7 Eten
9 Service
7 Sfeer
8 Gastvrijheid
Leo Hendriks
|  2 november 2017
HEERLIJK10Daagse
De inrichting was meer die van een snackbar met gedekte tafeltjes. De verlichting met halogeenspotjes was hard en daardoor onprettig. De prijs was hoog voor het geserveerde menu. Al met al hadden we niet het idee bij een toprestaurant te zitten of even eruit te zijn in een Nepalese sfeer. De bediening was overigens meer dan gastvrij.
7 Eten
7 Service
5 Sfeer
9 Gastvrijheid