RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
023–7370250

De Zeeuw

Nassaustraat 15 zw zw 2011 PH Haarlem Nederland

In een intiem en elegant monumentaal pand aan de Nassaustraat 15, in het hartje van Haarlem ligt Restaurant De Zeeuw. Het restaurant ademt de sfeer van een zaakje in het Parijse Saint-Germain of Le Marais, zo'n verscholen etablissement in een van de straatjes rond de Antwerpse OLV-kathedraal of de Brusselse markt. De Zeeuw is een ontmoetingsplaats voor iedereen die wil genieten van toegankelijke gastronomie.

De gerechten wisselen naargelang het seizoen en de aanvoer van de leveranciers. Hierdoor is het menu continu in beweging en kan zelfs wekelijks wisselen.

Jeroen is een creatieve kok met veel aandacht voor product en terroir, en heeft een voorliefde voor pure wijnen, die hij samen met zijn partner, sommelier Janine de Zeeuw-Kinderman selecteert. Janine heeft jarenlange ervaring in de absolute top van de Nederlandse gastronomie en benadert de gast graag op persoonlijke wijze.

De gerechten bij De Zeeuw kenmerken zich door de aandacht voor het product, hun speelse en lichte karakter, maar altijd met behoud van kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast wordt er, waar mogelijk, zoveel mogelijk gewerkt met duurzame producten.

Foto's zijn gemaakt door: Janine de Zeeuw-Kinderman

LET OP: Dit restaurant werkt met een aanbetaling. Na de reservering zal je een mail ontvangen vanuit het restaurant met een aanbetaling van 25 euro. 

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.5 | Gault&Millau
Reviews
8.7
Eten
8.7
Service
8.7
Zeer goed
6
8.5
Sfeer
8.8
Gastvrijheid