Vroege Vogel 3-gangen + extra's
Vroege Vogel 3-gangen + extra's
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
ACE
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

ACE

Utrechtsestraat 33 1017 VH Amsterdam Nederland

De Amsterdamse charme vind je terug bij ACE, gelegen in de Utrechtsestraat vlakbij het Rembrandtplein. Het  restaurant oogt als een knusse Amsterdamse buurtkroeg, maar dan net even moderner. De sfeer doet je denken aan een speak-easybar, met donker hout en een bijna boudoir-achtige uitstraling. Een restaurant voor en door Amsterdammers en verder voor iedereen die van méér dan lekker eten houdt.

‘HEERLIJK eten is tijdloos’, dus geen formatjes, hypes en pretenties! Een hoogstaande keuken waarbij je wordt meegenomen op een avontuur van exotische smaken en onverwachte combinaties in een magische atmosfeer. ACE staat voor AAS uit het kaartspel, het spel is dan ook het thema van het restaurant wat ook terug te zien is op het menu. De aas staat volgens hen voor iets positiefs, maar ook voor vrijheid, blijheid en altijd iets nieuws en iets spannends. En zo is ACE ook.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Sfeerwoorden
Chic Stijlvol
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
95%
Reviews
9.1
Eten
9.1
Service
9.1
Uitmuntend
8.9
Sfeer
9.2
Gastvrijheid
Lisa
|  26 juni 2022
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten, goede service met uitleg van obers. Gezellige sfeer, leuke ambiance. Aanrader. Maakte theater avond compleet.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Carla Mulder
|  11 juni 2022
HEERLIJK Aanbieding
Eten was heel goed. Bediening deed wel z,n best maar was zeer onervaren. Bij alle afruimingen viel er wel iets, of de glazen van het apperatief lieten ze staan, terwijl we al de wijn hadden. We hadden vroege vogel menu en zouden om 19:30 weg moeten. Er was bijna niemand maar zijn toch maar gaan vragen waar het hoofdgerecht bleef, want wij moesten naar het theater. Jammer want het eten was erg goed.
9 Eten
5 Service
6 Sfeer
8 Gastvrijheid
E
|  29 mei 2022
Primera
Goed gegeten, orginele gerechten.
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Jennifer van Heiningen
|  25 april 2022
HEERLIJK Aanbieding
Het verrassingsmenu bestond allemaal uit gerechten die ik zelf hoogstwaarschijnlijk nooit gekozen zou hebben. Stuk voor stuk waren ze heerlijk. Fijne ervaring!
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
10 Gastvrijheid
Janneke
|  25 april 2022
Regulier
Heerlijk gegeten Prima sfeer en lekkere wijn Aanrader
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Valentijn D'Hoore
|  3 april 2022
Primera
Het voorgerechtje van zalmceviiche was uimuntend. Lieve bediening en goede prijs kwaliteit verhouding.
8 Eten
10 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
TvB
|  3 maart 2022
HEERLIJK Aanbieding
Met zijn drieën van een heerlijk 3 gangendiner genoten. Prachtig opgemaakte gerechten, lekker wijnarrangement, goede bediening: snel, deskundig en vriendelijk. Gezellige inrichting, zeer schone toiletten. Geen moment te lang moeten wachten. Dit is absoluut een aanrader!
10 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid