RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
023-5746191

Olivijn

Kleine Houtstraat 70 2011 DR Haarlem Nederland

Wij verwelkomen u graag in een van de mooiste en oudste panden van Haarlem voor een ultiem ontspanmoment. Ervaar de charme van het pand van zowel het restaurant als de karakteristieke binnentuin en proef de ongegeneerde passie. Een bezoek aan Olivijn mag voor iedere gelegenheid. Of u nu komt voor een luxueus diner, gezellige lunch of zakelijke vergadering.

Bij Olivijn zijn wij graag lekker onszelf. Dat vertaalt zich door in zowel het menu als de huiselijke ambiance. Zo presenteert chef Menno Post zijn menu persoonlijk aan tafel. Het hele service team van Olivijn ziet erop toe dat het de gast aan niets ontbreekt en dat een ieder wordt gezien en gehoord. Dit alles met een gezonde dosis humor, passie en plezier.

Menno staat voor eerlijkheid en laat dat doorklinken in zijn werkwijzen. Ieder ingrediënt krijgt de aandacht die het verdient en hiervoor houdt hij het graag dichtbij huis. Vis komt uit de Noordzee en vlees is van Hollandse bodem. Er wordt zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt en het gebruik van plastic doen wij graag de das om. Verder voorzien wij u tijdens uw gehele bezoek van huis gezuiverd en gemineraliseerd water uit herbruikbare flessen. Het resultaat spreekt boekdelen: Michelin bekroonde ons met een ster. De smaken zijn elegant, verfijnd en subtiel gecombineerd tot bijzonder mondvermaak. Uit de kunst en op het bord!

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 16.5 | Gault&Millau
Meer over Olivijn