4-gangenmenu
4-gangenmenu

Silver

Zilverparkkade 1 8232 WJ Lelystad Nederland
Chef
Abel Bousie
Sommelier
Corrie Hop
HEERLIJK Top 500

In de hoofdstad van de provincie Flevoland, Lelystad, vind je restaurant Silver aan de rand van het Zilverpark. Het in het centrum gelegen restaurant is sinds september 2017 een culinaire hotspot waar heerlijk eten en goede wijnen samenkomen.

Voor gastvrouw Corrie Hop is er met restaurant Silver wine & dine een langgekoesterde droom in vervulling gegaan. Samen met haar keukenbrigade laat ze je genieten van vernieuwde gerechten gebaseerd op klasssieke technieken. Er wordt gebruik gemaakt van verse producten die het seizoen te bieden heeft. 

Gastvrijheid staat bij Silver hoog in het vaandel. Met deze passie zorgt het team ervoor dat het een echt ontspannen avond uit is! En dat alles op een eigentijdse en moderne wijze. Gastvrijheid omarmt je op het moment dat je restaurant Silver binnenstapt. Het restaurant is licht met schitterende armaturen aan het plafond en subtiele accenten. Een mooie glaspartij gunt gasten een blik in de keuken. Dit is de kenners niet onopgemerkt gebleven. Silver heeft een vermelding in de Lekker100 op 13.5 Gault&Milau punten te pakken! 

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
79.5%
Gebruikersfoto's
Reviews
8.7
Eten
8.6
Service
8.5
Zeer goed
39
8.2
Sfeer
8.5
Gastvrijheid