RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
+31 (0) 20 555

Oriole Bistro

Oudezijds Voorburgwal 197 1012EX Amsterdam Nederland
Oriole Garden Bistro ademt het gevoel van een mediterrane tuin, met het weelderige groen dat de prachtige tuin werkelijk naar binnen haalt. De gouden Oriole vogel nodigt iedereen uit om zich vrij te voelen en te genieten van het allerbeste van de mediterrane keuken. Ontdek de pure smaken van het seizoensmenu, bereid door de gepassioneerde Chefs en geserveerd met een glimlach.
 
De uitnodigende sfeer maakt Oriole de perfecte plek om te genieten van een lichte lunch, gezellig diner met familie en vrienden of van de mediterrane traditie Aperitivo. Combineer de pure smaak van de gerechten met Oriole stijl cocktails, gemaakt met verse ingrediënten van de daktuin. De getalenteerde bartenders staan klaar om te shaken; de reis naar het mediterrane gebied kan beginnen!

 

De HEERLIJKe mediterrane creaties geserveerd in Oriole zijn gemaakt door Chef de Cuisine Raoul Meuwese en zijn team. Samen met Sous-Chef Frank de Heer en de rest van de keukenbrigade, zorgt Raoul ervoor dat de beste mediterrane gerechten voor jou worden geserveerd. Ga zitten en geniet van een selectie seizoensgebonden gerechten waar je jouw vingers bij aflikt!

Erkenning
HEERLIJK Top 500 Bib Gourmand
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Gebruikersfoto's
Reviews
8.5
Eten
8.7
Service
8.6
Zeer goed
32
8.4
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
Meer over Oriole Bistro