Culinair genieten tijdens ALL-IN 3-gangendiner in prachtige omgeving
AANBIEDING
MEER INFORMATIE

Lake House Rotterdam

Bergsebosdreef 6 2661GN Bergschenhoek Nederland
Chef
Jochem Appel & IJsbrant Wilbrenninck
Maître
René Cieremans

Gelegen in het Lage Bergse Bos vind je Lake House Rotterdam, op de grens tussen Rotterdam en Bergschenhoek middenin het recreatiegebied De Rottemeren. Het schitterende paviljoen, dat sinds 28 september 2018 geopend is, kenmerkt zich door prachtige architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur. Lake House beschikt tevens over het zonnigste terras van de regio, met prachtig uitzicht over het water en het Bergse Bos.

Lake House biedt een culinair menu aan, speciaal samengesteld door chef-kok Jochem Appel. Jochem gebruikt alleen dagverse en seizoensgebonden producten waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Benieuwd welke wijn - spijs combinatie zorgt voor een nog betere ervaring? Reserveer direct!

Beschikbare dieetwensen
Glutenvrij Lactosevrij Vegetarisch
Sfeerwoorden
Stijlvol Romantisch Chic Trendy
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
75%
Reviews
7.5
Eten
7.6
Service
8
Zeer goed
8.6
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
delia
|  31 augustus 2021
HEERLIJK Aanbieding
We enjoyed a beautiful evening. the food was tasty, the portions generous and the wine delicious. and how great was it to sit outside with that beautiful weather! will surely visit again
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Deborah
|  28 augustus 2021
HEERLIJK Aanbieding
Super gezellig avond gehad met vriendin. Eten was lekker en goede porties. Service van Ian was geweldig !
8 Eten
9 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Sandra Rijkes
|  31 augustus 2020
HEERLIJK Aanbieding
Lekker gegeten. Mooi restaurant aan het water, dus mooi uitzicht.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Miranda den Heijer
|  21 augustus 2020
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten met een uitmuntende bediening!
8 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Ingrid S.
|  21 juni 2020
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk eten misscchien zelfs wel iets te grote porties.
8 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Stijn
|  20 september 2019
HEERLIJK Aanbieding
Prima restaurant, heerlijk in een bosrijke omgeving. Erg vriendelijke bediening en attent in omgang. Het eten was ook heerlijk! Frietjes en brood moet je inderdaad extra voor betalen, maar dat kan ook niet anders met een 3 gangen menu voor 27,50. Dat doe ik graag als het lekker is!
8 Eten
8 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Chantal Moonen
|  14 augustus 2019
HEERLIJK Aanbieding
Mooie locatie, leuke inrichting, toegangelijke bediening. Eten was prima, maar beetje zout. Lekker avondje gehad.
7 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
D La Haye
|  25 juli 2019
HEERLIJK Aanbieding
Het was redelijk druk, waardoor er niemand bij de receptie stond. We moesten lang op ons eten en drankjes wachten. Ook de kwaliteit van het eten was niet op het niveau van de andere Heerlijk restaurants waar ik geweest ben. Daarnaast werd er een meerprijs van €7,50 gerekend voor een stukje zalm. Het was in mijn optiek geen restaurant dat in de "heerlijk" lijst hoort. Qua sfeef, ambiance en omgeving wel. Maar service, kwaliteit en smaak zijn niet op "heerlijk" niveau.
5 Eten
4 Service
9 Sfeer
7 Gastvrijheid
Francis
|  5 juli 2019
HEERLIJK Aanbieding
Wat een slechte service. Het 'heerlijk menu' is eigenlijk geen keus, tenzij je 2,50 en 7,50 euro per gang bijbetaald. Het is absoluut geen €27,50 waard. Onhandige bediening, bestelling vergeten, morst Cola op onze kleding en zegt 'zal ik een doekje voor u halen?' Dame van de receptie verveelt zich en houdt anderen met een praatje van het werk. Duidelijk dat er geen leiding aanwezig is en indien wel, scbiet deze ernstig tekort. Ondanks prachtige locatie, niet voor herhaling vatbaar.
5 Eten
6 Service
6 Sfeer
6 Gastvrijheid
Pokken
|  29 juni 2019
HEERLIJK Aanbieding
We hadden een heerlijk - deal. Het eten was prima. Het was erg druk en de bediening had er duidelijk moeite mee. We hadden frites besteld bij het hoofdgerecht. Toen we er voor derde keer om vroegen en we eigenlijk al klaar waren met eten vroeg de kelner verbaasd .....willen jullie die nog hebben dan? Ik zou eens een professionele kelner inschakelen in plaats van al die beverige hockey meisjes!!! De locatie is geweldig!!!
8 Eten
3 Service
8 Sfeer
5 Gastvrijheid
Ans van den Herik
|  6 juni 2019
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten, aardige vlotte bediening. Komen zeker terug.
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Ingrid de Groen
|  14 mei 2019
HEERLIJK Aanbieding
De bediening is vriendelijk, toch lieten de drankjes in het begin lang op zich wachten. Waarvoor excuus werd gegeven. Uitleg rondom het 3 gangen diner was minimaal. Ik gaf aan mijn rumpsteam rare te willen, ik kreeg te horen dat alle rumpsteaks medium-rare worden geserveerd... Dat is niet hetzelfde... Deskundigheid was minder aanwezig. Net als uitleg over het totale diner. Geen idee wat het deze week is, wel met een glimlach. Menu is zonder salade of frietjes, had even genoemd kunnen worden. Side dishes apart bestellen, werd opgelost en van het huis geserveerd. Kortom, wij komen terug, genieten aan de plas en volop van jullie stek.
7 Eten
7 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid