5-gangen Flicka's flavours
5-gangen Flicka's flavours

Flicka

Berm 47 5331 KL Kerkdriel Nederland

Met de opening van Flicka in Kerkdriel maakte Thomas van Santvoort zijn droom waar. Flicka is Zweeds voor meisje. Deze naam is ontstaan uit liefde voor zijn 3 meiden: zijn dochters Filippa en Fosse, en natuurlijk zijn rots in de branding Merlijn.

Bij Flicka draait alles om aandacht. Voor de gasten, voor elkaar, voor de gerechten en de wijn. Bij Flicka staan gastvrijheid en de gasten in de watten leggen voorop. Zowel de kamers als het restaurant zijn met zorg ingericht door Merlijn. Dit zorgt ervoor dat je overal de optimale Flicka-ervaring beleeft. Thomas en Merlijn zijn hierin dus een perfect team: waar Thomas met zijn perfectionisme helemaal opgaat in zijn keuken, neemt Merlijn alle tijd voor de gast en de beleving binnen Flicka. 

“Ik wil de gasten een pure en complete avond bezorgen. Daarin vind ik het belangrijk dat elk ingrediënt in mijn gerecht naar voren komt. ‘What you see is what you get’. Serveer ik kreeft, dan krijg je als gast zowel een stuk staart als de schaar. Geen poespas hier.” - aldus de gepassioneerde chef. 

Dat je bij het topteam van Flicka een ultieme culinaire ervaring krijgt is ook de culinaire critici niet ontgaan. Nog geen jaar na de opening mocht het restaurant in 2019 al een felbegeerde Michelinster in ontvangst nemen! Een mooie prestatie! 

Laat je culinair verwennen in dit prachtige pand aan de Waal en reserveer jouw tafel!

Erkenning
HEERLIJK Top 500 1 Michelinster 15.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
American Express
Sfeerwoorden
Klassiek Romantisch Stijlvol
Reviews
9.4
Eten
9.1
Service
9.1
Uitmuntend
145
8.7
Sfeer
9.1
Gastvrijheid