Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
PIT
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

PIT

Raadhuisplein 7 5473GC Heeswijk-Dinther Nederland
Chef
Eltjo Scheepers
Maître
Jolande van den Meerendonk

In het prachtige Heeswijk-Dinther vind je restaurant PIT, voorheen “Het Sentiment”, wat een begrip was in de wijde omgeving van het dorp. Momenteel staat Eltjo Scheepers hier al een aantal jaar aan het roer samen met zijn partner Jolande. 

De witte brigade bestaat uit een ongekend gepassioneerd team. PIT is een restaurant met moderne invloeden gecombineerd met een geheel eigen karakter. Dit zie je ook terug in de moderne, verfijnde en uitdagende keuken met hier en daar klassieke invloeden. De gerechten worden bereidt met kwaliteit ingrediënten en er wordt uitsluitend gewerkt met seizoensproducten. Om de culinaire reis compleet te maken worden smaken uit verschillende werelddelen geserveerd.

Het team streeft iedere dag naar het waarborgen van hun belangrijkste kernwaarden: kwaliteit, ambacht, en service. Het team van PIT biedt je een totaalbeleving waarbij kleur, geur, smaak, sfeer en gastvrijheid de ingrediënten zijn die samen leiden tot een fijne avond vol culinaire hoogtepunten.

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
81.4%
Reviews
9
Eten
9.1
Service
9
Uitmuntend
86
8.8
Sfeer
9.3
Gastvrijheid