Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Eden
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

Eden

Eindhovenseweg 115 5552 AA Valkenswaard Nederland
Chef
Herman Cooijmans
Sommelier
Robin Groos
HEERLIJK Top 100

Het Michelinster restaurant Eden in Valkenswaard staat voor gastvrijheid, gastronomie en beleving. Eigenaren Herman Cooijmans en Robin Groos maken hun horecadroom werkelijkheid middels een eigen restaurant in hun provincie. Met passie en gedrevenheid willen zij jou als gast prikkelen met uitgesproken smaken en een onmiskenbare presentatie van de gerechten. Met dit toegankelijk concept willen zij de allerbeste kwaliteit leveren.

In januari 2020 werd Eden door Michelin bekroond met een felbegeerde Michelinster. Een prachtige prestatie! Chef-kok Herman kiest in de keuken voor de meest verse producten. “We willen uitblinken met gedurfde smaakcombinaties en spannende bereidingen aan tafel. Onze gasten prikkelen en verrassen.’ - aldus de gepassioneerde sterchef. Aan de voorkant zijn de wijnen in goede handen bij aspirant-vinoloog Robin.

De naam is afgeleid van Garden of Eden, ook wel Hof van Eden. Hof van Eden staat voor weelderigheid en een luxueus leven. De gasten worden volledig in de watten gelegd met hoogstaande service en prachtige producten.

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 15.0 | Gault&Millau Plek 67 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Bourgondisch Chic Trendy
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
82.2%
Gebruikersfoto's
Reviews
8.8
Eten
8.9
Service
8.9
Zeer goed
73
8.6
Sfeer
9.1
Gastvrijheid