2-gangenlunch
2-gangenlunch
3-gangenlunch
3-gangenlunch
3-gangendiner
3-gangendiner
4-gangendiner
4-gangendiner
5-gangenmenu
5-gangenmenu

Tommy´s & Zuurveen

Veenkade 1 2513 EE Den Haag Nederland
Chef
Teun Zuurveen
Sommelier
Tommy Janssen
HEERLIJK Top 500

Tommy's & Zuurveen, een culinaire bestemming in het hart van Den Haag, is onlangs verhuisd en heeft de stad veroverd met zijn unieke charme en gastronomische verfijning. Dit restaurant belichaamt een perfecte samensmelting van culinair vakmanschap en een ontspannen, informele sfeer, waar de gast centraal staat.

Het menu is een eerbetoon aan de culinaire diversiteit en creativiteit, met seizoensgebonden ingrediënten en dynamische smaakcombinaties. Tommy's & Zuurveen heeft een passie voor wijn, en hun uitgebreide wijnkaart bevat zorgvuldig geselecteerde wijnen die perfect aansluiten bij de gerechten. Het personeel staat klaar om je te begeleiden bij de wijn-spijscombinaties, zodat je de ultieme smaakbeleving kunt ervaren.

Of je nu een bijzondere gelegenheid viert, een romantische avond uit hebt of gewoon wilt genieten van een heerlijke maaltijd, Tommy's & Zuurveen biedt een ongeëvenaarde culinaire reis in Den Haag. De combinatie van uitmuntend eten, een gastvrije ambiance en een vleugje magie maakt dit restaurant tot een must-visit bestemming voor fijnproevers en liefhebbers van lekker eten. Ze kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en je te laten genieten van de culinaire schatten die ze te bieden hebben.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 12.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Faciliteiten
Terras Aan het water Rolstoeltoegankelijk
Sfeerwoorden
Bourgondisch Duurzaam Industrieel Klassiek
Keuken
Internationaal
Gebruikersfoto's
Reviews
9.1
Eten
9.2
Service
9.1
Uitmuntend
10
8.8
Sfeer
9.3
Gastvrijheid