4-gangenmenu | 5-gangenmenu
4-gangenmenu | 5-gangenmenu
3-gangenlunch
3-gangenlunch
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Gastronomia Villani
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

Gastronomia Villani

Hellingweg 94 c 2583 WH Den Haag Nederland
Chef
Tiziano Ciane
Maître
George Longhitano

George Longhitano en zijn gezin zijn de nieuwe trotse eigenaren van Gastronomia Villani! Met passie voor horeca en hun Italiaanse roots kijken zij uit je weer te mogen verwelkomen in dit prachtige Italiaanse restaurant. De combinatie van de moderne, stijlvolle en strakke inrichting heeft een industriële uitstraling en past helemaal bij deze tijd. Uit de keuken worden klassieke Italiaanse gerechten getoverd. Denk aan een overheerlijke vitello tonnato, salade caprese, diverse pasta’s en pizza’s.

Bij Villani koken ze graag met zo min mogelijk ingrediënten, maximaal drie per gerecht, wat kenmerkend is voor de Italiaanse keuken. De chefs komen allemaal uit Italië en brengen alle kennis over de Italiaanse keuken mee naar Nederland.  Geniet van authentieke gerechten met de beste ingrediënten en eigen import van de lekkerste wijnen. Bij Villani is het puur genieten in stijlvolle comfortable ambiance, direct aan de jachthaven van Scheveningen. Villani brengt een stukje Italië naar Nederland. De Italiaanse gastvrijheid is hier een beleving en het voelt als thuiskomen.

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
86.7%
Reviews
8.4
Eten
8.7
Service
8.5
Zeer goed
30
8.2
Sfeer
8.9
Gastvrijheid