RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0512548850

Fidele

Burgemeester wuiteweg 18 9203 KK Drachten Nederland
Chef
Gerry Trouw

In augustus 2019 hebben Gerry Trouw en Willemijn Elzinga Restaurant Fidèle opgezet. De naam Fidèle is herleid uit Gerry zijn achternaam. Fidèle staat voor trouw en loyaliteit, dit stralen ze dan ook graag uit naar jullie. Gerry is chef-kok binnen het restaurant en Willemijn is verantwoordelijk voor alles achter de schermen.

Restaurant Fidèle is een toegankelijk en gezellig restaurant voor iedereen die van HEERLIJK eten houdt en een avondje uit wil beleven. Het restaurant heeft de warme sfeer van een huiskamer. Geniet bij Restaurant Fidèle van bijzondere gerechten, persoonlijke aandacht en warme gastvrijheid.

De keuken is ontstaan uit een klassiek Franse basis maar wel in hun eigen stijl. Met moderne smaken, samenwerkingen van de natuur en seizoenen zijn de gerechten die geserveerd worden groots door eenvoud. De visie van Fidèle is 'less is more'. De gerechten zijn licht omdat de chef graag met frisse zuren werkt. Voor de ultieme totaalbeleving serveren ze optioneel bijpassende wijnen. Laat je gastronomisch verwennen bij Restaurant Fidèle!

Erkenning
13.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Bourgondisch Chic Klassiek Romantisch Stijlvol
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
80%
Gebruikersfoto's
Reviews
9.2
Eten
9.2
Service
9.1
Uitmuntend
165
8.7
Sfeer
9.3
Gastvrijheid