Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Sukhothai Thanee
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

Sukhothai Thanee

Noorderstraat 19 H 1017 TR Amsterdam Nederland

Dit is niet zomaar een Thai, dit is Sukhothai Thanee! Het restaurant heeft maarliefst 14 Gault&Millau punten, een certificaat van het internationale Thai Select en de bekroning tot The Best Thai van 2020 door Singha.  

In restaurant Sukhothai Thanee kan je genieten van de authentieke Thaise smaken. Een subtiele balans tussen zout, zoet en zuur, af en toe een bittertje maar ook de pittigheid van de chili’s, van licht pittig tot echt Thais pittig. Er wordt gekookt met verse, originele ingrediënten. Wat je niet mag missen zijn de curry’s van versgemaakte currypasta’s, die door veel van hun gasten, ook collega chefkoks, zijn bestempeld als de beste die ze geproefd hebben.

Van 2015 tot 2019 heeft Sukhothai Thanee als foodcourt de naam gevestigd als Sukhothai Streetfood Express in Amsterdam Zuidoost. Met name de curry’s hebben daar veel waardering gehad van het publiek. Sinds april 2019 zijn zij overgestapt tot een volwaardig restaurant. Inmiddels lijkt het alsof ze al tientallen jaren niets anders hebben gedaan! 

Bij Sukhothai Thanee breng je quality time door met vrienden of familie, of gewoon gezellig met zijn tweeën. Onder het genot van een puur Thais menu met diverse gerechten waar je, volgens Thais gebruik, samen van alle gerechten kunt genieten. Shared dining, een Thaise traditie!

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.0 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
American Express
Sfeerwoorden
Chic Klassiek
Reviews
8.1
Eten
8
Service
8.3
Zeer goed
10
8.3
Sfeer
8.7
Gastvrijheid