RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0132032004

Alma Fine Dining

De Lind 45 5061 HT Oisterwijk Nederland
Chef
Wouter van Laarhoven
Sommelier
Malou Hagenaars
In het Brabantse Oisterwijk ligt het prachtige toprestaurant Alma.
De betekenis van Alma, is ziel in het Spaans. Hier staan twee zielen met één gedachte die hun ultieme droom hebben waargemaakt, chef-kok Wouter van Laarhoven en zijn partner Malou Hagenaars. Sinds november 2019 bouwen zij, in het historische pand De Swaen aan De Lind in Oisterwijk, aan een eigen restaurant waar alles klopt.
Dat alles klopt blijkt wel aan de bekroning vanuit Michelin, dit jaar ontvangen zij de eerste Michelinster en wordt Malou verkozen tot sommelier van het jaar.
 
Alma & zaligheid
Bij elk bord dat de keuken verlaat, geeft Van Laarhoven zijn ziel bloot. Hij vertelt; "Elk gerecht heeft diepgang en vertelt een verhaal. Als je dat op een elegante manier doet, breng je diepgang in je gerechten. Ik geef alles wat ik in me heb. Ik sta niet stil en zal constant nieuwe verhalen vertellen via mijn borden."
Niet alleen op de borden is dit terug te vinden, de warme inrichting van dit restaurant speelt ook een grote rol. Kwaliteit en luxe staan centraal in deze fine dining setting.
Al met al(ma), is het dus zeer zeker de moeite waard om hier een bezoekje aan te brengen. Plekjes zijn beperkt, zorg dat je er snel bij bent :).

© Foto's door: Pieter d'Hoop.
Erkenning
1 Michelinster
Sfeerwoorden
Chic Klassiek Stijlvol
Gebruikersfoto's
Reviews
9.5
Eten
9.7
Service
9.6
Uitmuntend
6
9.5
Sfeer
9.8
Gastvrijheid