High sea incl. glas cava
High sea incl. glas cava
4-gangendiner
4-gangendiner

Seafood Bar 19

Plein 19 2511 CS Den Haag Nederland

Een dagje Den Haag, van stad en strand, er valt genoeg te beleven! Of je nu het strand bezoekt bij Scheveningen of Kijkduin, het Meisje met de parel bewonderd in het Mauritshuis of de koning aan het werk wilt zien in Paleis Noordeinde, verveeld zul je zeker niet raken. Vergeet je dagje Den Haag niet af te sluiten op het gezellige plein met een hapje en een drankje.

Midden op het plein, met uitzicht op de tweede kamer, kun je tegenover het binnenhof sinds 1995 café-restaurant Seafood Bar 19 vinden. Je kunt hier HEERLIJK borrelen, genieten van bites, mooie wijnen en verfrissende cocktails. De keuken waar vis de hoofdrol speelt, maar waar vleesliefhebbers en vegetariërs ook zeker niet vergeten worden, is er voor ieder wat wils. 

Kun je na het dineren geen genoeg krijgen van de Seafood Bar 19? Niet getreurd! Op vrijdag en zaterdag (vanaf 22:00 uur) gaan de stoelen aan de kant, wordt er plaats gemaakt voor de dj en verandert de bar in een danscafé. Met een gin tonic maak je jouw avond helemaal compleet.

Reviews
8.7
Eten
8.8
Service
8.7
Zeer goed
6
8.5
Sfeer
8.8
Gastvrijheid