3-gangendiner
3-gangendiner
4-gangendiner
4-gangendiner
5-gangendiner
5-gangendiner
6-gangendiner
6-gangendiner

Dinercafé Plezant

Diephuisstraat 6 9714 GW Groningen Nederland
Chef
Yvonne de Bruin
Sommelier
Anne Steenbergen
Maître
Anne Steenbergen

Aan het groene Diephuisplein in de Korrewegwijk van Groningen vind je Dinercafé Plezant. Een kleurrijk en vrolijk dinercafé, sinds juni 2020, een buurtrestaurant met huiskamersfeer.

Bij Plezant kun je terecht precies zoals je bent en voor elke gelegenheid. Of je nu lekker in je chillbroek een comfortabel hapje wilt eten of juist in je feestelijke outfit, omdat je iets te vieren hebt, uitgebreid wilt genieten van een chefsmenu, het kan allemaal.

Dinercafé Plezant is een perfecte plek voor een gezellig avondje uit. Buiten de drukte van de binnenstad, midden in een gezellig buurtje, in een mooi hoekpand, vindt je Plezant. Met een heerlijk ruim terras voor de deur en uitzicht op een gezellig parkje, is dit een fantastische plek om lekker te eten en te drinken. Plezant streeft ernaar voor iedereen toegankelijk te zijn en een fijne sfeer te bieden voor zowel een huiselijk, romantisch als zakelijk diner. 

Plezant heeft een compacte huisgeprinte menukaart die zeer regelmatig een beetje veranderd, omdat er echt vers en vernieuwend gekookt wordt. Maar zelf kiezen hoeft zeker niet, met alle liefde wordt er een chefsmenu geserveerd, waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met (di)eetwensen. Er wordt gebruik gemaakt van de lekkerste seizoensproducten, met internationale invloeden en verse ingrediënten. Wat zorgt voor verrassende smaken. En ook op het gebied van dranken is er veel mogelijk. Er zijn uiteraard diverse wijnen en bieren per glas te bestellen en de bediening adviseert je graag!

Welkom bij Plezant!

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Terras Huisdieren welkom
Sfeerwoorden
Bourgondisch Duurzaam Huiskamersfeer Kindvriendelijk Romantisch
Keuken
Internationaal Frans Hollands
Gebruikersfoto's
Reviews
8.6
Eten
8.9
Service
8.9
Zeer goed
59
8.9
Sfeer
9.1
Gastvrijheid